שאלה.... מי מכירה......

שמופית

New member
שאלה.... מי מכירה......

קיבלתי כרטיס ביקור של זוג בשם אבי וענת מייזלס, שעוסקים בהרזיה. היא נטורופתית והוא מטפל בדיקור סיני וביחד הם מרכיבים תפריט אישי לכל אחד, עם צמחים טבעיים ודיקור סיני. דיברתי עם המזכירה שם והיא אמרה לי את כל זה. היא אמרה שהם מתחייבים (או משהו בסגנון) לירידה של 10% ממשקל הגוף ב 3 שבועות הראשונים ! זה הולך לפי תוכניות, כשכל שבוע באים להישקל ולשנות תפריט. כל תוכנית נמשכת 3 שבועות. התוכנית הראשונה עולה 800 ש"ח והשאר 400 ש"ח. מישהי שמעה עליהם משהו ? (מטוב ועד רע) זו שנתנה לי את הכרטיס שיבחה אותם אבל הייתי רוצה לשמוע עוד דעות
תודה !

יעלי2

New member
שמופית

אני לא שמעתי עליהם ואני חושבת שטוב לכל אחד ללכת לפי מה שתמאים לו. אלו שצריכים מסגרת ואלו שיכולים בלי. אני רק אגיד שלא משנה מה יבטיחו לך, מה יציעו לאכול, איזו תמיכה מורלית יעניקו לך. הדרך היחידה לדעתי להצליח היא לשלב את כל הנ"ל עם הליכה יום כן יום לא יום למה לא. פורסם בשבוע שעבר שיש גדילה של 8% במספר הישראלים שמבצעים פעילות גופנית וכ 80% מתוכם הולכים ברגל. זה לא עולה, זה זמין ואפשר ללכת גם מאוחר בלילה בלי להתחשב במועדון עם שעות פתיחה מוגבלות. גם כשהגוף מתחיל להתרגל לכמויות מזון קטנות יותר הוא עדגין צריך לשרוף אנרגיה=קלוריות. מומלץ בחום וגם תורם ליחסי המין (כך נכתב אתמול בידיעות אחרונות). אז קדימה לעסק ובהצלחה עם הזוג ובכלל.

שמופית

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני מקווה שמחר מישהי תדע משהו עליהם.....
את צודקת בקשר להליכה, אבל הבעיה שלי קצת מוזרה (ואין לי שום הסבר) - אחרי הליכה, הרגלים שלי מגרדות לי בטירוף וזה מוציא אותי מדעתי !!! אז אנחנו הולכים מדי פעם, אבל זה סיוט ענקי בשבילי
אגב, אם למישהי יש הסבר שמתקבל על הדעת, אני אשמח לשמוע... פעם ניסיתי לתאר את המצב לרופא והוא הסתכל עלי כמו על משוגעת ...

gmgy

New member
....

מגרדות או כאילו העור רועד??? אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל אם זו הבעיה, פשוט תורידי את המכנסיים מיד שאת חוזרת הביתה ובזה תיגמר הבעיה!

שמופית

New member
הלוואי שזה היה כזה פשוט .....

ברור שאני מעיפה מעלי את המכנסיים ברגע שאני מגיעה הביתה, אבל הן ממשיכות לגרד בטירוף ואפילו מקלחת לא עוזרת להרגיע

חנץ

New member
מצחיקה, זה בגלל שאנחנו

מורידות שערות הזיעה שורפת, ככה אני לפחות פרשתי את זה כי גם לי היו גירודים כאלו אבל זה רק אחרי הרבה זמן שלא צועדים, עכשיו כשאני צועדת די קבוע זה כבר לא קורה. דרך אגב הבהרה- אני בעקרון מפורום מתחתנים. ואם את מחפשת מסגרת - נראה לי שאנחנו די קרובות במגורים (פולג) אז את מוזמנת להצטרף.

למעלה