שאלה: מי מכם קנה כבר את "אירנאה"?

Unicorn Fairy

New member
שאלה: מי מכם קנה כבר את "אירנאה"?

ומה תגובותיכם? לא, אני לא מ-comicom פשוט אני עומדת לרכוש את החוברת... וממה שראיתי ב-"מעריב לנוער" זה מדהים! (אני מודעת לעובדה שהם עשו טובה לאורי פינק וציירו בשבילו קומיקס מיוחד עם דמויות מזבנג).

Lotus floweR

New member
"הם" נמצאים בפורום הזה....

ועקב זה בערך כולם פה קראו אריאנה (ככה מאייתים את זה?) חוץ ממני, כי אני ממש לא יודעת איפה למצוא את זה, ואין לי גישה למקומות מעבר לבאר שבע.

ailag

New member
חנויות ספרים

סטימצקי ? ראיתי את זה בחנויות כאלה. בתל אביב, אמנם .. אני יכולה לשלוח לך (למרות שנראה לי שלאביבערן אולי יהיה יותר קל). נדבר בפרטי? וזה "ארינאה". למרות שנראה לי שעדיף כבר לשנות את השם, אם כולם מתבלבלים ...

chatenoire

New member
אם בבאר שבע יש חנויות ספרים

אפשר למצוא את זה שם. בכל סטימצקי שאני הייתי בו היו כמה עותקים במדף של הקומיקס ("נוער"). הן בדרך כלל מתחבאות, אז תפשפשי שם קצת.

ailag

New member
מתחבאות?

לא באלו שאני ראיתי
*חיטוט חיטוט הרמת חוברת .. הממ.. הנחת חוברת למעלה* צריך לתרום את חלקנו לקומיקס הישראלי, לא?

ailag

New member
תכתוב קומיקס בעברית!

ותקנה לי משהו יקר. ואז אני אשלח לך כסף. אולי.

Scum Bunny

New member
איזה מין משהו יקר?

חשבתי בכוון של בריון שכיר, מהסוג ששובר ברכיים.

ailag

New member
../images/Emo32.gif nokia 7650

אם תקנה לי את זה, אני אתרום לך ... אלף שקל! (זה עולה 3600) אם אתה קונה בריון כזה, שתדע שהברכיים שלי כבר שבורות. אבל מה, זה יכול להיות טוב אם אתה עושה קומיקס על אנשים שמתים באסונות ואז הוא פשוט שובר את הדוגמנים שלך איך שצריך, ואתה מעתיק

Scum Bunny

New member
אני לא יודע עם שמת לב...

אבל כל תפיסה של פרופורציה היא ממני והלאה. כל מה שאני מצייר זה רק מהראש. אין לי יכולת העתקה בגרוש. גם בפרספקטיבה אני לא משהו. אבל אין כמוני כסובייקט ל-anal probe. תשאלי כל חייזר.

Lotus floweR

New member
סטימצקי...?

רחוווק. מי בכלל נכנס לקניון של באר שבע.?. הוא יותר חרוש מהקניון של ערד. יש סיכוי שיהיה את זה בתמנון או משהו? כי אמא שלי סטודנטית אז היא תוכל לחפש שם... טוב, אני כבר אמצא את זה איפה שהו. כבר ביקשתי מחברה שתביא לי מעריב לנוער לביצפר כדי שאבחן את מה שאתם מדברים עליו. תודה בכל מקרה.... (על מה זה שוב? נשמע כמו סידרת בת של זינה או משההו...)

hsotrt

New member
יש לי את החוברת חתומה

ולא שילמתי אגורה! ואני נהנה לקרוא אותה מיום ליום ולהתרשם שוב ושוב על הצביעה המדהימה... שווה לגמריי!

giri

New member
ארינאה...

יופי של חוברת, למה כולם מעוותים לה את השם? אני מזדהה עם הסדרה, גם את השם שלי אף אחד לא קולט נכון... בגלל זה הוא כתוב פה באנגלית

למעלה