שאלה - מי מכן צובעת את השיער

אתי@

New member
שאלה - מי מכן צובעת את השיער

ולמה...|? | בגלל שיער לבן? סתם בגלל שצבע אחר יותר יפה? או סיבה אחרת?

fila

New member
אני צובעת../images/Emo68.gif

כי אני חושבת שיותר מתאים לי להיות בלונדיניות וגם יש שמועה שבלונדיניות נהנות יותר
(השאלה ממה?
)

kisses

New member
הייתי פעם בשביל השינוי היום

זה הצבע המקורי שלי ובחיים אני יותר לא אצבע כי רק ראיתי כמה הרס זה עשה לשיער שלי.

אתי@

New member
../images/Emo10.gif באמת? מה קרה לשיער?

ואם יהיה לך שיער לבן - לא תצבעי?

kisses

New member
את האמת שעם יהיה לי שיער לבן

בגיל 60-70 אני אשאיר אותו ככה עם יהיה לי שיער לבן הרבה לפני (לא עלינו אז אני יעשה רק חינה) מבחינת צבע כל מה שהוא עשה לי זה נשירה המונית של השיער, פיצולים ובקיצור שיער מאוד לא בריא.

קארין ב

New member
מה שמצחיק זה שהיום זה טרנדי לגברים

לצבוע ללבן, או לאפרפר יותר נכון. אז לגברים זה סקסי - ומה לגבי נשים? ראיתי פעם מישהי עם קוקו ארוך ארוך לבן וזה היה ממש יפה, אבל...לא נראה לי שאני אשאיר את הצבע הלבן, לכשיהיה.... סבתא שלי (שתחיה) עוד מעט בת 80 ובחיים לא צבעה, יש לה שיער חום כהה בלי שערה לבנה אחת! הלוואי שאני אקבל את הגנים שלה....נחיה ונראה.

קארין ב

New member
פעם הייתי צובעת כל חודש

בשביל הגיוון - פעם שחור, פעם אדום, גוונים, ג´ינג´י, חציל...וכו´. כשחזרתי מברצלונה צבעתי לאדום לוהט שלא נראה בארץ ויצא מהמם, אבל ירד מהר מאוד וגם צבע בדרך את כל הבגדים שלי. היום אני עם גוונים בהירים, זה נותן לוק אלגנטי. אני צובעת את השיער כי אני רוצה להתחדש, לשנות, כמו לקנות בגד חדש או תסרוקת חדשה שפתאום משנה את כל המראה.

Hadar p

New member
צבעתי! ועכשיו אני עם גוונים! ולא

בגלל שיער לבן. פשוט נראה לי שיותר מתאים לי ככה

uti

New member
../images/Emo34.gifגוונים...../images/Emo68.gif

השיער שלי מתולתל מפה ועד להודעה חדשה!!! בשמש הוא נשרף ומקבל שלושת-אלפים צבעים ולכן...כדי שלא אראה קרקס פעם בכמה חודשים אני מטריחה את עצמי למספרה לסדר את הגוונים...

Ronnie*

New member
לא צבעתי מעולם...

בעיקר כי אני שמרנית חסרת תקנה ולא אוהבת שינויים מרחיקי לכת... בקושי לגזור קצוות אני מעזה
אבל אני משתעשעת ברעיון מדי פעם...

תוכי

New member
טוב.....

פעם כשהייתי בצבא הייתי צובעת פעם בחודש לפני בדיוק 4 שנים הפסקתי לצבוע ובפעם האחרונה הייתה לי מוזה לצבוע וזה היה לפני בערך 4 חודשים ומאז לא צבעתי

rona25

New member
צובעת לבלונדיני לבד בבית

אבל לא בלונדיני זועק וצעקני אלא בלונדיני שטני - חום שקרוב לצבע השיער המקורי, אבל ב 3 דרגות יותר בהיר ממנו פעם היה לי שיער ג´ינג´י וכולם התלהבו ואמרו שיפה לי וכאלה אבל מהר מאוד נמאס לי וחזרתי לבלונדיניותי הלא טבעית...

shelycat

New member
לא.....

לשיער שלי יש המון גוונים מוזרים (לדעתי) ורמות שונות של "פסים" בלונד-ג`ינג`ים (ככה זה שסבא היה גינגי-כתום גזר אמיתי, וסבתא מהצד השני בלונדינית ועוד כמה גוונים משפחתיים שנמזגו כולם אצלי בראש), חברות שלי היו צוחקות שכנשים התחילו לצבוע את שערן ב"פסים"/גוונים זה אחרי שראו בטח אחד מאבות אבותי או סבתותי עם הגוונים האלה ואמרו לספר שלהן "כזה אני רוצה". אני בכל אופן מעולם לא צבעתי את השיער וגם כנראה לא אצבע אותו כיוון שגם בהמשך פסי הכסף במשפחה שלנו (כלומר שיער אפור) משתלב מאוד יפה ובצורה יפה ומכובדת על הראשים ואנחנו לא מאמינים כל כך בלהשתעבד להרגל הזה של הצביעה (או בקיצור עצלנים) לכל החיים או כמו שאמא שלי אומרת "הרווחתי את השיערות האפורות שלי ואני לא מתביישת בזה". בכל אופן תמיד רציתי לצבוע לשחור אבל אף פעם לא היה לי את האומץ וגם אמא/חברים שלי לא הרשו ולא ירשו לי בחיים (כבר נזרקה עלי נעל בעבר כשהעלתי את העיניין בפני חברה שלי בתיכון בליווי "כולם רוצים שיער כמו שלך אני לא ארשה לך להרוס אותו").

סיגל2

New member
אני כן צובעת את השיער. זה התחיל

מגוונים ואחרי כן עבר לצבע. היות והתאהבתי בצבע והוא מכסה על כל השערות הלבנות שלי, אז אני ממשיכה.

דפי26

New member
לא צובעת....

מסתובבת עם שיער חלק שחור וזהו. כשיתחיל הלבן נתחיל

nikit1

New member
תלוי במצב רוח...

היו תקופות שצבעתי כל חודשיים אבל...התחלתי להתעצל וחזרתי לצבע הטבעי שלי (שאטני). היתי ג´ינג´ית, אדומה וברונטית, הכי אהבתי את השחור הסיני שהחמיא לי מאד בגלל שאני בהירה. עכשיו חזרתי לצבע הטבעי ואני מתכוונת להישאר ככה עוד זמן מה...עד שיימאס

שמופית

New member
גם אני ../images/Emo45.gif

התחלתי לעשות גוונים קצת לפני החתונה כדי להדגיש את הצבע הטבעי וכדי להסתיר את השערות הלבנות שהלכו והתרבו.

למעלה