שאלה, מי שמבין באמת משהו מהחיים שלו שיעזור

zmankesem

New member
שאלה, מי שמבין באמת משהו מהחיים שלו שיעזור../images/Emo13.gif

אני עוזרת לאחותי עם ההכנות לחתונה שלה ועכשיו היא בדילמות של איזה יין כדאי לקחת. יש לכם המלצות? (היא מעדיפה שזה יהיה יין ישראלי). תנק-יוש!

Disco stu

New member
יין

תקשיבי ותקשיבי טוב! אני ברמן וגם תמיד התעניינתי ביין והעצה הכי טובה שלי היא- תבחרי את מה שיהיה לך טעים! ולא משנה המחיר (אפילו אם זה נראה נמוך מדי) גבוה מדי

Wine Guy

New member
נכתוב המלצות בכיף

רק תני איזה כיוון: יין אדום \ לבן כשר או לא? מחיר +- לבקבוק יש אופציות לבקבוקים באולם אירועים? בקייטרינג? יכול להיות שהיין שלהם טוב ושהמחיר שלהם יהיה סבבה (הם קונים בסיטונות) וזה יחסוך כאב ראש... אגב, מזל טוב!!

ממליץ בחום על הרי גליל

ליקב יש אדומים ולבנים שנותנים איכות טובה ביחס למחיר, והמחיר מתאים פחות או יותר למחיר של יינות שמקובל להגיש באירועים (או כמה שקלים יותר). בנוסף מיקבי רמת הגולן - גולן קברנה סוביניון, גולן שרדונה וגמלא סוביניון בלאן - כולם עולים פחות מ-35 ש"ח וגם הם נותנים תמורה טובה למחיר לדעתי.

רקוב מת

New member
תכנסי לעוד המלצה ../images/Emo8.gif

בדר"כ הייתי ממליץ לך על יינות של כרמל מרלו אבל הם די איבדו את היוקרה שלהם לאחרונה, אז הייתי הולך על ברקן רזרב שתחלס יותר טעים וגם יש לו לוק די מרשים. באולם ארועים שאני עובד בו אנשים אוהבים אותו ונראה שיש לו שם חזק היום ככה שאני לא הייתי דואג לפופולריות שלו היום נ.ב. -> מזל טוב!

למעלה