שאלה-מי שרוצה מוזמן לענות..

שירה13

New member
שאלה-מי שרוצה מוזמן לענות..

מה אתם חושבים שיש\קורה אחרי המוות?

הממ

קוברים אותך, הגופה שלך נרקבת ונאכלת על ידי עכברים ותולעים, ו... זהו...

שירה13

New member
אני מתכוונת...

לנשמה, לרוח שבך, למוח שלך ולכמויות האדירות של המידע שהכלת בו. מה קורה איתם...? מה קורה להם...?

...

אני עוד לא הבנתי סופית במה אני מאמינה, אבל נראה לי שפחות או יותר מחכים עד שהנפש מבינה את כל מה שקרה לה בגלגול הקודם ורק אז היא מוכנה להמשיך הלאה, וללמוד. אבל... כנראה שנצטרך לבדוק את זה כדי לדעת:) במה את מאמינה?

שירה13

New member
.....???

את אומרת את זה אחרי שקראת את מה שכתבתי?? אני לא זוכרת איפה בדיוק....אבל אני כתבתי בדיוק את אותו הדבר רק קצת יותר מפורט!

...

מצטערת, לא ראיתי מה שקראת... תתני לי קישור לשם?

שירה13

New member
אין לי מושג-

איך לתת לשם קישור... תחפשי את זה...זה כאן בפורום "פילוסופיה לכל". זה כתוב בשרשור מסוים...לא ארוך במיוחד...

שירה13

New member
הנה זה - העתקתי את זה לכאן..

תראו..אני מאמינה בגלגולי נשמות. אני יכולה לומר לכם שאני נשמה עתיקה (עד כמה שזה יכול להיות מוכח...כלומר זה עדיין בחציו בתיאוריה). אני חושבת שהמוות שאנחנו מכירים כסוף, הוא לא באמת הסוף. אני מאמינה שבכל מוות שאנחנו חווים או עוברים אנחנו מגיעים למן אור כזה, אור לבן..האור הכי לבן שאי פעם ראינו. ושם אנחנו לומדים בדרך כלשהי מאוד מהירה (לא לימודים כמו שאנחנו יודעים ללמוד..) את החיים שעברנו. אנחנו שמים לב לטעויות ושמים לב כיצד הם התפתחו, וכך אנחנו נהיים יותר חכמים ויותר מפותחים מגלגול לגלגול..אני מאמינה שבנאדם בגלגולו השני חשיבתו מאוד פרמיטיבית ולא מפותחת ולעומת זאת יש לפניו מאות ואפילו אלפי גלגולים נוספים..שיתקיימו עוד ועוד עד הגלגול האחרון, שבו הנשמה שלו תהיה מאוד מפותחת והיא תשלים סופית עם זה שבשלב כלשהו היא תעלם והאנרגיות שלה פשוט יצטרפו לכוח מסוים, כוח עליון גדול ממנה והיא עצמה כנשמה תעלם..והיא לא עושה זאת מתוך רצון לא לחיות יותר, אלא מתוך חוכמה והבנה שצריך לפנות את העולם לנשמות חדשות..צעירות שיעברו את המסע גם הן וצריך לתרום ולנצל את האנרגיות שלה לא רק בשביל עצמה אלא בשביל הכוח העליון הטוב הזה שזקוק לאנרגיות שלה.

Dia Leoghann

New member
גלגול נשמות....

לדעתי אחרי שאנו מתים אנו מתגלגלים בגוף חדש. כך כדור הארץ מאפשר לנו ללמוד את החיים מכל זוויות הראיה ולחוות את כל חוויות הקיום - לא רק בתור בני אדם. אני לא ממש יודע איך זה עובד, זה גם לא כל-כך נראה לי חשוב (כל הסיפור של האור הלבן לבן הזה). אני גם לא חושב שיש לכל הגילגולים סוף מוגדר, אך אם כן, הסוף הזה הוא התחלה של משהו חדש (מן הסתם...) אולי הנשמה חוזרת למקור כל הנשמות, אולי היא עוברת לחיים במישור או עולם אחר... לא יודע. מה שחשוב הוא שנשמור על כדור הארץ שלנו כדי שלא יצטמצמו אפשרויות הגילגול שלנו, כי ביום בו לא יהיה לנשמה שלנו לאן להתגלגל אני חושש שהיא פשוט תגווע.... אז לא ללכלכך, לא לפצח גרעינים ולא להכחיד חיות (נשמע מצחיק אבל לי זה נראה רציני...). בברכת אור, Dia Leoghann

שירה13

New member
מה...?!?!

לדעתי אתה אומר דברים נכונים, אנחנו צריכים לשמור על העולם שלנו... אבל באמת נראה לך שלפצח גרעינים זה מה שיעשה את ההבדל?? מותק שלי, בימינו יש מפעלי ענק שמזהמים בכמויות מסחריות כל דבר אפשרי! אז לפצח גרעינים...ניחא! בעקרון אני חושבת שאולי הקטע של זיהום העולם וזה שלא יהיה לנשמות לאן לחזור וזה אולי זה נכון...אבל אני חושבת שכדאי יותר לשמור על הנשמות טהורות ולא חוטאות בקנה מידה גדולים (מאגיה וכישוף..) מאשר לשמור על העולם שיהיה נקי...

L e s t a t

New member
מצד אחד

את מדברת על זה שאת שונאת את הנצרות ומצד שני את מגנה את הכישוף כחטא... צביעות או טיפשות?

Dia Leoghann

New member
מן הסתם התבדחתי בקטע...

וזו הסיבה שהוספתי את הערה שזה נשמע מצחיק אך זה הרבה יותר רציני ממה שזה נשמע...

שירה13

New member
אני שונאת את הנצרות?!?!

ממש לא! ואם הבנת ככה...אז או שהתבטאתי לא נכון או שאתה הבנת את זה בעזרת עיוות מסוים של דברים... וכן, כישוף לדעתי הוא חטא, ואם לא חטא אז שימוש אגואיסטי מתוך חשיבה על עצמך בלבד ושימוש בכוח אדיר למען המטרות האגואיסטיות שלך בלבד..גועל נפש!

L e s t a t

New member
אז את סוציאליסטית\קומוניסטית?

מאמינה שלכולם צריך להיות אותו דבר וצריך לבטל את הפרט בשביל הכלל והשיוויון? זה גועל נפש! אני מאמין של משפט של ניטשה: "מי שמסוגל לתופסני שיתופסני!"

שירה13

New member
מה?!?! בואנה, אתה מפליץ שטויות בקצב

מה אתה רוצה ממני??????? החלטת לנסות להרוג אותי או משהו? חתמת חוזה עליי??? מה אתה רוצה?!?! אני אמרתי שאני שונאת את הנצרות??? אני אמרתי שאני סוציאליסטית או קומוניסטית???? לא!!!! אז תסתום כבר ותפסיק להאשים על שטויות שהם דברים שאפילו לא אמרתי! ותצא מזה...לנחש אתה לא יודע! פרוש לדוקים מותק....

שירה13

New member
אין, אין תקציב בשביל זה...

קבל שקל וירטואלי! אפילו שניים אם בא לך...

למעלה