שאלה:מי שר בפירסומת לטונה ?

tiger

New member
שאלה:מי שר בפירסומת לטונה ?

האם זה מיתחזה חסר לב ? או הדבר האמיתי ? איף איט´ס טונה סטאר (עד פה זה עוד היה צרוד אבל מובן)...שיט כבר כמה שבועות אם לא (כל החיים) יותר שאנחנו תחת מיתקפת הטונה הזאת. הג´ינגל הזה כמו שהוא קליט ככה הוא מאוס.אם פעם עוד הייתי מסוגל לישמוע את הזמרת ולהנות...היום אני ניזכר מייד בפירסומת הנ"ל ולא מסוגל להמשיך ולישמוע את הקול הזה בלי להעביר תחנה.בבקשה תגידו לי שזה לא היא כי פעם אהבתי אותה...

ט י נ ה

New member
תתמודד עם האמת../images/Emo23.gif

הי טיגר היססתי אם לענות לידיעה שלך אבל החלטתי שכן. לפעמים אני לא יודעת אם אתם בכלל מבינים ממה זמרים מתקיימים ומחזיקים מעמד בארץ הזו. אולי מכרטיסי המתנהה שהם מחלקים לכולם בכניסה להופעות ? אולי מהדיסקים שכולם צורבים ? אני שרתי את הפירסומת לטונה ואני מאוד גאה בכך ודרך אגב טונה סטארקיסט עומדת מאחורי ומימנה לי את הפוסטרים שלי והמודעות בעיתונים שבזכותם אני יכולה לעמוד על הבמה ולשיר את עולם תעשיתי גיבור גדול צמח ברו ושאר שירי עדיין קשה לך עם זה ? תעביר תחנה. סי

mushi4

New member
סי יקרה

היי גאה! כמישהי שלמעלה מעשור עסקה בתחומי האומנויות,אני מבינה לליבך ולמצוקת האומן להתפרנס בכבוד מפרי יצירתו.אני בחרתי לעשות הסבה מקצועית עימה אני שלמה ,וחלק משיקוליי הרציונלים היו העובדה שאין לקנות פת לחם במכולת על סמך " פרסטיג´ה " בלבד.תגובתו הצורמת ,הילדותית ,הבוסרית ,הצבועה והפתאטית של " מעביר הביקורת " הינה תעודת עניות לקהל הישראלי,אשר חי בבועה לא מציאותית , וניזון מכתבות עיתונות קלוקלת על אומנים באמריקה הגדולה המתפרנסים רק מאומנות טהורה.. לא כך המצב בארצנו למודת המלחמות . במקום לכבד את יכולתך לשרוד לאורך שנים במקצוע תובעני וקוצני, הוא מגיב כפי שבחר. ליבי איתך,עלי והצליחי, כה לחיי.

ט י נ ה

New member
הי מושי תודה קבלי ../images/Emo24.gifאוהב

אני שמחה שיש שני צדדים לכל מטבע לפעמים צריך לדעת שגם הביקורת הצורמת שחוטפים נאמרת ממקום של אהבה מסוימת כלומר אותה ביקורת על כך שאני " שרה פרסומת לטונה " נאמרת ממקום של אוהבי רוק אנד רול אמיתיים ועם כל זאת אני אומרת קינימט מה אני שונה מאחיותי בחול ? למה מה ? זמרות בחול לא עושות דיבוב למלך האריות ? וואו ואז כולם מתמוגגים ... ופירסומות לקולה וופילם וחטיפים ואלוהים יודע מה זה הכל לגיטימי כשזה באנגלית אבל כאן שומו שמיים ... רק לקסטרו ולדוגמנים מותר לעשות קמפיינים של מאה אלף דולר... אבל לשיר על טונה ודרך אגב זו הטונה של הילדות שלי שלקחנו תמיד לטיולים שנתיים ואני מתה עליה ...

KM-AIR

New member
היי סי...

טוב, אני חייב להגיד משהו בנושא- אני מקווה שאת (וכולם) תבינו למה אני מתכוון, ושזה לא ילקח בצורה שלילית: כמובן שנחשפתי לפרסומת הטונה המדוברת, ולאחר תקופה מסויימת אפילו הגעתי למצב שאחרי מקבץ שלם של פרסומות (שאני בכלל לא צופה בו, אלא שומע אותו) אני מזמזם לעצמי דווקא את הפרסומת הזאת. אני לא חושב שאמנים צריכים להתבייש בפרסומות שהם עושים- בסך הכל זה לא עבודה בחינם - זה כסף, ותאמינו לי שאם היו מציעים לי לשיר בפרסומת הייתי שר (הבעיה היא שאין לי קול יפה כמו של סי...
). העניין הוא שמה שבאמת חשבתי לעצמי, הוא למה לא בעצם לנצל את החשיפה האדירה שה"שיר" הזה קיבל בטלוויזיה (זה כתוב במרכאות בגלל שאני יודע שזה לא שיר אלא בעצם שתי שורות) ולהפוך אותו לשיר אמיתי (כמובן להשמיט את המילים "טונה" ו"סטארקיסט")- לדעתי זה יכול להיות להיט, בגלל שזה כבר נכנס לתת המודע של האנשים... אז למה בעצם לא לקחת את הדבר הזה, שלכאורה אמור להביש, ולהפוך אותו למשהו טוב? אני יודע שבחו"ל עושים את זה הרבה (לצערי אין לי כרגע דוגמאות אבל אם אאמץ את מוחי בטוח אמצא כמה)... מה דעתכם?

אבל זה בעצם עיבוד חופשי

לשיר IF IT MAKES YA HAPPY של שריל קרואו. מילא שהפירסומאים הישראלים בדרך כלל מעתיקים מכל העולם, אבל לצאת עם זה כשיר? NO WAY

KM-AIR

New member
ממש לא נראה לי!!../images/Emo128.gif

זה לא השיר הזה... הייתי שר לך את שניהם והיית מבינה שזה לא זה.

ט י נ ה

New member
סוף סוף חצאה אמת לאור km air../images/Emo57.gif

km air מה שכתב -ה היפי טומבי זה בדיוק כך אלא שאמרגניה של שריל בארהב לא הסכימו לפירסומאים מדחף 1 לקחת את השיר המקורי ולכן הוא שונה על ידי הנרי ברטר שכתב הפיק ועיבד את הג´ינגל הנ"ל. ואני רוצה להגיד לך שבהרבה הופעות שרים ליאת זה וזה מה זה מוזר כי כאילו למה לא באמת לעשות כזה שיר ? ובכלל הפיגוע בראשון הפחיד לי את העצמות כי המופע הבא הגדול שלי הוא ב 11 ליוני בראשלצ ואני קיוויתי להזמין את כל הפורום שלנו לחגוג איתי את המופע ואת יום ההודת שלי שיחול יום אחד לפני כן ... ועכשיו עם כל הפיגועים אני בכלל חוששת מזה שאנשים לא יבואו ... צריך לדרבן את מנהלת הפורום הידעתם שהיא תושבת ראשלצ ? לילה טוב ותהנו בערוץ 2 אם כי הייתי מאוד צרודה אבל לא נורא זה עבר מזמן סי

actress

New member
אנשים יגיעו כמו גדולים, אני לפחות

יודעת שאני אבוא אני לא אתן לשום פיגוע להרוס את הלו"ז שלי ולא ניתן להם לנצח. אני ידרבן עוד אנשים ויש שיר כזה לא נפסיק לשיר..... אז אני שם. אני הייתי אמורה להתחיל לעבוד באיזור הזה לקראת שבוע הספר אבל עכשיו הכל בספק. בכל אופן, אני באה להופעה לא ב 100% אלא באלפיות של האלפיות האחוזים. וסי קבלי ממני
+
אני אוהבת אותך מאוד.

KM-AIR

New member
עצם זה ששרים לך את זה בהופעות

רק מחזק את הטענה שלי!

actress

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif סי ../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

קבלי ממני
חם ואוהב
אני איתך.

למעלה