שאלה ממוחזרת על מלון ליום החתונה

שירי71

New member
שאלה ממוחזרת על מלון ליום החתונה

כזכור - או שלא... העדפתי לצאת לחתונה מהבית. רק שעכשיו אמא שלי באה אלי עם איזה יציאה עם זכייה שיש לה - לילה במלון דן פנורמה ללילה אחד. וזה נראה לה מתאים לתת לנו את זה. עדיין לא החלטתי היכן עושה תסרוקת ואיפור, חשבתי לי במקור לעשות בבית ושיבואו אלי הביתה מישהו שגר כאן ממש קרוב ולא צריך לסגור מספרה בשביל זה. רוצה לשמוע מה אתם חושבים, מלון או לא, ואם מלון אז אולי רק ללילה ולבוקר שאחרי? ואז כן לצאת מהבית לחתונה ולשוב למלון? מה אתם אומרים?

לדעתי, במלון זה מאוד נוח אם באים

אלייך.. בבית, בסה"כ אם החברותא נעימה זה עוד יותר נוח. בחדר במלון זה קצת צפוף.... אולי סוויטה יותר נוח. כדי שקצת תרגישי את המנוחה ולא רק את התכונה הזו שאופפת את יום החתונה

שירי71

New member
תודה אתי, ושאלה

אם באים אלי הביתה (עדיין מעדיפה נראה לי) ולא למלון, האם הם מביאים איתם מראה גדולה בשביל האיפור תסרוקת או לא?

מה..אין לך מראה בבית?

לא נראה לי שהם מביאים. את פשוט יכולה לארגן את זה מראש.......

שירי71

New member
מראה גדולה כזו? ממש לא!

זה מה יש בבית החדש: מראה לא קטנה באמבטיה, ואין שום מראה ענקית או גדולה. ובאמבטיה לא נראה לי שזה כייף להסתרק או להתאפר כמו שרוצה...

1. אפשר תמיד להשאיל.

2. יאללה, לעבודה. כל אשה שמכבדת את עצמה קצת..יוצאת מהבית אחרי שהסתכלה טיפ טופ למעלה למטה ומסביב. לקנות מראה ארוכה - ומהר להעמיד אותה באלכסון בבקשה - משם הכל נראה רזה.

למעלה