שאלה ממי ששמע עוד שירים באלבום חוץ מEVA

box 5

New member
שאלה ממי ששמע עוד שירים באלבום חוץ מEVA

שמתי לב למוטיב קטן של פרחים... גם בEVA- the good in her will be my sunflower field וגם בשם של שיר אחר AMARANTH... זה רק בשירים האלה? או שהעניין הזה חוזר בעוד בשירים באלבום?

Itay Simons

New member
נקודה מעניינת

האמת שעדיין לא ממש הסתכלתי בליריקה של השירים האחרים ששמעתי. כשאסתכל אנסה לשים לב לעניין
(זה היה דורש, מה
)

יש עוד כמה דברים מעניינים עם זה,

דבר ראשון אמרנת' זה לא סתם פרח, זה פרח שבעבר ייחסו אליו חיי נצח, זה גם פירוש השם ביוונית. :] ודה פואט אנד דה פנדליון זה משחק מילים על שם של סיפור של אדגר אלן פו דה פיט אנד דה פנדליון (הבור והמטוטלת), שזאת הקבלה ממש יפה. הסיפור מספר על מישהו שהאינקוויזציה תפס אותו והכניסה אותו למין חדר מוזר עם ציורים נוראיים על הקירות וקשרה אותו לאיזו מיטה כשמטוטלת מתקרבת אליו כל פעם יותר ויותר.

mary06

New member
פו ../images/Emo99.gif

זה סיפור גאוני..אבל כל מה שהוא כתב דיי גאוני..או גאוני או לוואי של הרעלת כספית /: עוד לא שמעתי את השיר כדי להבין אם יש קשר לפו מעבר לכותרת אבל זה לא מפתיע שהגאון שלנו מכניס גם את פו לשיריו..אולי קצת אימה מסטיבן קינג באלבום הבא?

חחחחחח הלוואי../images/Emo99.gif

אולי הוא יכתוב איזה משהו על הסדרה של המגדל האפל? ^^ הוא הרי אמר שזאת הסדרת ספרים האהובה עליו... וכן פו גאון לגמרי
אני לא בטוחה לגמרי בקשר לקשר שבין הסיפור לשיר, הממ יש שם שורה שאומרת שהכותב כבול בשלשלאות של גיהנום, הממ אני מניחה שזה בעיקר הקשר שמתאר את הייסורים שהכותב מרגיש בחייו, אולי אין לו מטוטלת שמרחפת מעליו, אבל יש לו את השתיקה שפוגעת בו, את הכאב והסבל שלו. אני חושבת שזאת מטאפורה :] הם גם אם מסתכלים על העטיפה של הדיסק רואים את המטוטלת ואת המילים של השירים/תווים שהוא כתב :] הכאב תמיד מתנוסס מעל השירה שלו.

Super Alonit

New member
וואי זה ממש מגניב אם זה נכון:]

כל הכבוד על הרעיונות וזה, קוקית!

Kezia

New member
ציורים מוזרים ?

זה היה חדר חשוך לגמרי, לא ? אני כמעט בטוח שיש איזה קטע שהוא מנסה ללכת סביב החדר בשביל לבדוק מה הגודל שלו, אבל קראתי את הסיפור בכיתה ג', אז...

בהתחלה יש חושך מוחלט, ואז הוא באמת מודד בצעדי

ם את גודל החדר, ואז נדלק האור והוא רואה את הציורים הנוראים האלו ונורא מפחד.

Kezia

New member
אגב

לסימפוני אקס יש שיר על הסיפור הזה שנקרא king of terrors, אבל לטעמי הוא שיר זוועתי ביותר.

lacrimosa girl

New member
תומאס ילד הפרחים ../images/Emo6.gif

נראה לי שיש התייחסות באמת למוטיב הזה, אבל תכלס תומאס כ"כ מיצה את כל שאר המוטיבים שלו אז טוב שכך (= בקשר לאמרנת', הבנתי שזה ברח בר טפיל, וחשבתי שזה ממש מתאים לתומאס, המשמעות של זה והכל. [:

blacknwhite

New member
טוב, אני לא יודעת לגבי עוד שירים באלבום.

אבל, אני הולכת לחפור לך. לא הייתי פה יומיים, ואני בחסך חפירות
אז ככה: מתוך האלבום, meadows of heaven קשור (בעיניי) לshe is my sin, שבו יש את השורות הבאות: in the meadow of sinful thoughts (כאמור- קשור. אחו של גן עדן- זה החלום. אותו אחו שמתואר בSIMS) every flower is a perfect one (פרח...) עכשיו.... מאלבומים אחרים:) nemo- my flower withered between the pages 2 and 3: הפרח בא בהקבלה לתמימות (בעיניי) יש מלא ציטוטים עם ורדים- bless the child, end of all hope, beauty of the beast.... (ואגב, שוב בeva, בבית הראשון) ויצא לי בדיוק לכתוב על זה בניתוח לEOAH לפני יומיים- הורד גם שם מסמל תמימות וטוב, ואולי גם אהבה... וכמובן, השורה המדהימה מfeel for you: the lilly among the thornes- שוב בהקבלה לתמימות- אהובתו, שהיא התמימה בין הקוצים- האנשים הרעים. זה, אגב, מזכיר מאוד(!) את איווה- she would stay among the beasts- היא, התמימה. ולבסוף, יש בקינסלייר את המילים orchid kids, אבל זה כבר לא נראה לי קשור. זה פשוט ביטוי. זהו, סליחה על החפירה הענקית...

למעלה