שאלה....מממממ...מהתחת.....

dafgol

New member
שאלה....מממממ...מהתחת......./images/Emo8.gif

וסליחה מראש על התאורים. היום בבוקר היה לבר קאקי מאוד משונה.....נוזלי וירקרק...... הוא בסדר גמור , הכל כרגיל....לא נראה שמפריע לו משו ( חוץ מהחניכיים ) , אין שום שינוי בתזונה חוץ מהעובדה שאתמול אחרי כמה ימים לא נתתי לו רסק פרי ( נגמר ).מקפידה לתת לא נוזלים חוץ מהסימילאק. האם יש סיבה לדאגה ? קרה לכן ? בנתיים זה היה חד פעמי.....האם כדאי לגשת לרופא ? ( לדעתי לא ...אבל...)

twiti

New member
לא נראה לי שיש מה לדאוג ../images/Emo13.gif

אם בר נראה בסדר ומתנהג כרגיל, פשוט תעקבי אחרי ההתנהגות שלו. גם גיא מדי פעם מגוון את צבע הקקי כדי שלאמא לא יהיה משעמם

שינויים במרקם הקקי

יכולים בהחלט להעיד על שיניים!!! לנו יש קקי ירוק הרבה פעמים. אני לא יודעת אם זה נכון אבל נאמר לי שככל שהקקי שוהה יותר בגוף (כלומר-אם בר לא מחרבן הרבה) הקקי הופך לירקרק. אביתר עושה קקי אחת ליומיים לכן זה התאים (ההסבר של הירוק והתדירות). אפילו אני לא הייתי הולכת לרופא (ואני מהלחוצות)

אומרים שלפעמים כשיוצאות שיניים

אז מרקם הקקי משתנה, אולי יוצאת לא עוד שן
לניב היה גם קקי מוזר לא נוזלי אבל צבע וריח מזעזעים וגיליתי אתמול שן שניה (הקקי היה שבוע שעבר)

אור100

New member
שימי לב לצבע הטוסיק

לפעמים שינויים כאלה עושים טוסיק אדום ושורףףףףףףףףףףףףףף

בריח ניחוח שושנים

אבל זה מתאים ליציאת שיניים בגלל שהם מייצרים הרבה רוק הם בולעים אותו ובגלל יציאת השינים הרוק הוא יותר חומצי יותר מגעיל יותר מעצבן בגלל זה בדרך כלל הקקי שלהם ירוק וצמיגי יותר ולפעמים בטוסיק יש פריחה אדומה וצורבת (בגלל החומציות...) וזה בסדר רק לשמור על טוסיק מוחלף צ'יק צ'ק ולנקות במיים .....

talsh

New member
אולי שיניים..

גם אצל תום יש קשר. הוא משלשל והקקי חומצי יותר באמת לפני שיוצאת שן (אוף, כמה כבר יש?)

למעלה