Blackshift
New member
שאלה ממש חשובה, אשמח אם תעזרו לי.
שלום לכולם, קוראים לי ליאור, בן 19 וחצי ואובחנתי בקוליטיס (האח התאום של קרוהן) לאחר שנת שירות לפני חודש וחצי חודשיים בערך הייתי אצל הרופאה הראשית בלשכת הגיוס והעלתי את הפרופיל ל25 לאחר המפגש עם הרופאה אמרו לי לחכות שיצרו איתי קשר, ואני, כמו ילד טוב (ומטומטם
) חיכיתי וחיכיתי עד שנמאס לי והתחלתי לטלפן אל תא מתנדבים מספר פעמים ביום, ולאחר שנותרתי יומיים ללא מענה ענו לי היום הבעיה היא שהם עדיין לא מכירים ביחידה שאליה אני מיועד (אני חלק מגרעין נח"ל, אני חתום לנח"ל ובכל מפגש שהיה לי עם הצבא אמרתי את זה וחידדתי את זה) אבל לזה כבר דואגים. הבעיה העיקרית היא שכשביקשתי להתגייס בגיוס הקרוב ביותר אמרו לי שזה במאי, לאחר בירור קצר הבנתי שיש גיוס ב29 לפברואר רציתי לשאול היא אם יש למישהו מושג אם יש לי סיכוי להשתחל לשם, ואם כן, כמה ולמי אני צריך לנג'ס?
שלום לכולם, קוראים לי ליאור, בן 19 וחצי ואובחנתי בקוליטיס (האח התאום של קרוהן) לאחר שנת שירות לפני חודש וחצי חודשיים בערך הייתי אצל הרופאה הראשית בלשכת הגיוס והעלתי את הפרופיל ל25 לאחר המפגש עם הרופאה אמרו לי לחכות שיצרו איתי קשר, ואני, כמו ילד טוב (ומטומטם