שאלה ממש חשובה של חיים ומוות

שאלה ממש חשובה של חיים ומוות

סתם האמת שהיא בכלל לא חשובה תגידו ברנדון יורי? הומו? יש תמונה שלו עם ריאן אבל גם אומרים שיש לו חברה אחרת או הייתה? אני ממש רוצה לדעת

chen010189

New member
שעה אני מגיבה בסוף לא שלח..

אממ חחחחח קודם כל חייבת להגיד לך שהרגת אותי כי זה היה כל כך במקום.. יש יותר מדי סרטונים ותמונות תכלס אני אומרת שבתוך תוכו הוא חושק בריאן
או לפחות חשק בתקופה שלריאן היה שיער ארוך עוד היה היגיון טחח ויש גם סרטון פה למטה שהוא מעביר עליו את היד עד ה...אעממ אני אסתום עדיף בכל מקרה לברנדון יש רשימה לא קטנה של אקסיות למרות שאם הוא וריאן היו יחד זה היה.......|גבות|

DontWakeMeUp

New member
מנסה להגיב כי תפוז ההומו לא נותן לי../images/Emo69.gif

ברנדון יורי הומו? NOT הכי סטרייט שאפשר. התמונה הזאת זה של שתי ילדים אחרים ואמרו שזה ברנדון וראין כי הם דומים להם. ולברנדון היו 2 אקסיות [שיודעים עליהן] ויש שמועה לחברה חדשה והעלו פה אפילו תמונה שלה אבל שאלתי מישהי והיא אמרה שזאת תמונה ממש ממש ישנה so you'll never know. חיים או מוות? חהחהחהחהחה

אוףףףף איזה באסה

כל כך רציתי שהוא יהיה הומו הוא וריאן HOT עכשיו אני סתם יקנא בחסרות שלו ונראה לי תפוז נדפק כי הוא לא נתן לי לשלוח הודעה אה ובטעות פתחתי עוד הודעה כי היא פתאום נעלמה וחשבתי שלא שלחתי אבל לא משנה מקסימום המנהלת תמחוק אוף ברנדון כל כך מתאים לו להיות הומו לא נורא ניקח תמונה שלו מתנשק עם אדורי ונשים את התמונה שלי חחח

למעלה