שאלה ממש חשובה

לויs

New member
שאלה ממש חשובה ../images/Emo70.gif

הילד שלי בן כמעט 10, כמו שסיפרתי לפני מס' חודשים. ואנחנו מתראים כמעט כל שבוע. הקשר בינינו מאוד קרוב, אבל הילד אינו מתקשר אליי באמצע השבוע. וכשאני מתקשר אליו כמעט ואין לנו על מה לדבר, זה דבר אחד. דבר שני בזמן האחרון קורה מצב שבו הילד נכנס למין שתיקה-מה שנקרא מתכנס בתוך עצמו, וזה קרה לפני בערך 3 שבועות. לא הבנתי מה קרה! וששאלתי אותו מה קרה?,הוא פשוט לא ענה, וכיסה את ראשו בשמיכה כדי שלא אראה אותו. הדבר נורא מציק לי וכואב. אני פשוט לא מבין מה קרה! במוצ"ש האחרונה כשהוא הניח את ראשו עליי בדרך אל אמא שלו, ראיתי את המבט הזה שוב בעיניו ונקרעתי... מה לדעתכם אני צריך לעשות? זה פשוט לא עוזב אותי

gils33

New member
מצב לא פשוט

לדעתי אתה חייב לעשות את המקסימום כדי לדובב אותו כדי להבין מה קרה. לכסות את הראש עם שמיכה זה סימן לבושה,הוא מתבייש במשהו,הייתי אפילו רץ עם זה דחוף לפסיכולוג. אני חושב שזה ממש דחוף!!!! מקווה שהכל יהיה בסדר

לויs

New member
רק עוד דבר..

אמרתי לאמא שלו על זה, והיא לא אמרה דבר.. יכול להיות שזה סתם חולשה של רגע שעברה בו? או שלא הבהרתי לה את החומרה כמו שצריך..!

ש1234

New member
תהיה אתה איתו למענו וב"ה הוא ירגיש בטוח אתך

לספר לך מה מעיק על ליבו. שיהיה לכם רק טוב

gils33

New member
לדעתי לא הבהרת את החומרה

אני מציע פסיכולוג כמו שאמרתי קודם. הוא ירגיש יותר חופשי לספר לאדם זר,במידה וזה דבר שהוא לא מרגיש בנוח לספר לך או לאימו. שוב מקווה לטוב

לויs

New member
כרגע דיברתי עם אמא שלו..

והיא טוענת הסיבה היא בגלל שהוא לא רואה אותי מספיק. אני ממש קרוע מיזה מה אני יכול לעשות?. אני עובד עד שעה מאוחרת ואין לי זמן לעצמי.. וביום שבת אני עייף וחייב להשלים שעות שינה. מה כבר אפשר לעשות אני פשוט אובד עיצות.

gils33

New member
חביבי

קח חופש מהעבודה,קח אותו ליום חופש יחד איתך,יום רק שלך ושלו,תעשה את המקסימום כדי להגיע איתו לפתיחות,להיות איתו ורק איתו בלי אף אחד אחר,תשתדל אפילו פלאפונים לסגור. תאמין לי,יום אחד כזה פעם בחודש,הוא יהי מאושר. בהמשך זה לא חייב להיות יום שלם,מספיק אחה"צ של כיף ביחד. מקווה לטוב עבורכם.

survivorrr

New member
איש יקר - אתה צריך סיוע דחוף. לא הילד.

לדעתי אתה מנותק מדי מהילד. gils33 צודק לגמרי. תוריד פעם בשבוע הילוך מהעבודה לטובת הילד. עזוב הכל מוקדם ועכשיו הכל קודש לילד. בטח שאין לך על מה לדבר איתו. הרי אתם ממש מנותקים זה מזה. רוצה לדעת לאן לקחת אותו? שאל אותו. "היום נלך לאן שאתה רוצה". סרט? פלאפל? באולינג? לרכב יחד על אופניים? לשחק כדורגל במדשאה? ללכת לדוג? לאכול יחד גלידה ענקית? ים? ארמונות בחול? בריכה? לונה-פארק? בחייך, חסר מה לעשות? זה לא חייב להיות יום שלם. גם שלוש שעות וא ארבע - יעייפו אותו. האמן לי זה משחרר לשון ושפתיים. תוך כדי המעשה - דובב אתו, תן לו לשפוך ושתוק. תקשיב למה שהוא אומר. זה יוליך אותך למקום הנכון. אחר כך תוכל לענות לו. אל תתבייש לבקש ממנו הכוונה. הוא ישמח ולך יהיה יותר קל. אתה צריך להביא אותו למצב שהוא יצפה ליום הזה איתך. מה שלדעתי קורה זה שהוא כל פעם מאד רוצה ומאד מתאכזב מחדש, רק הוא לא יודע איך לומר לך את זה. אז הוא נסגר. נצל את זה שמתחיל החופש הגדול. זה כבר לא פעם בשבועיים. זה לפחות פעם בשבוע ואפילו שיהיה אצלך שבוע רצוף ואף יותר. זה הבן שלך. לא שווה לך לקחת בשבילו חופש מהעבודה?

לויs

New member
אתה צודק..

= ובטח = לקחת חופש מהעבודה. רק שכרגע אני בלי עבודה
.. ומן הסתם גם בלי "ניירות"!. אבל לקחתי בח-ן את מה שאמרת מקוה לטוב. לויs.

ש1234

New member
ניירות למה? ואפרופו עבודה- במה עבדת עד כה?

אתה מחפש עבודה? מה נסיונך התעסוקתי והכשרתך? יום סבבה

למעלה