שאלה ממש טפשית..

Lillym

New member
שאלה ממש טפשית..

ערב טוב:) אני רק צריכה הסבר קטן איך חותכים מישהו מתמונה משותפת, ושלא ישאר מקום ריק לבן מהגזירה.. נגיד כמו שיוצא בדר"כ בצייר.. גם יש לי תמונה שחשוב לי מאוד לעשות לה את זה וגם רצוי לדעת סוף סוף ולא כל הזמן לבקש טובות מאחרים ועל זה נאמר "זה מזה בסיסי" תודה רבה!

NLO

New member
לא שאלה טיפשית בכלל.

אבל זה מאוד תלוי בתמונה הספציפית. בגדול, צריך לצייר או להעתיק אזורים אחרים מהתמונה כדי להסתיר את הדמות הלא רצויה.

Lillym

New member
במקרה זה..

זו תמונה של שלושה אנשים, שאני רוצה שתהפוך לזוגית איך עושים את זה? יש לי צייר ופיקצ'ר פרוג'קט שזה התוכנה שבאה לי עם הניקון שלי... זה אפשרי? הייתי מבקשת שיעשו את זה בשבילי אבל אני לא רוצה להעלות את התמונה לפורום כלכך... וגם חשוב לי לדעת לעשות את הפעולה היחסית פשוטה הזאת שכולם יודעים בעצמי...

NLO

New member
לא אגיד שלא אפשרי עם הצייר..

כי ראיתי מה אפשר לעשות איתו וגם אני עשיתי איתו דברים. אבל יהיה לך ממש קשה לבצע את הפעולות האלה איתו. יש בטאגליינס המלצות לכמה תוכנות יותר מקצועיות, חלקן בתשלום וחלקן חינמיות. אישית, ניסיתי בעבר את Paint.NET החינמית, אבל אני כבר לא זוכר שם כלום. קחי בחשבון שזה דורש מיומנות והרבה התמדה כדי לעשות את זה בצורה סבירה, וגם עם הפוטושופ זה לא פיקניק. דרך אחרת ופחות אלגנטית מעט, היא פשוט לגזור את הדמות (אם היא קיצונית מהשלושה), על כל מקרה, שיהיה לך בהצלחה.

למעלה