שאלה ממש לקראת סיום ההכנות...

שירי71

New member
שאלה ממש לקראת סיום ההכנות...

אז ככה, בכמה ימים האחרונים הייתי די עסוקה בין היתר בלמצא מאפרת (אלפא, תודה שרונס!), מקום לציפורניים, מקווה, מקום לעשות את השיער וכאלה. אבל אני לא סגורה על מה לעשות עם השיער שלי, שהוא חום, חלק למדי ובאורך בינוני. ואני מחפשת איזה אתר שבו אפשר לראות כל מיני רעיונות לתסרוקת לחתונה אבל לא מוצאת משהו ממש מעניין... אמשח להצעות... ביי ויום טוב

dorlim

New member
הי שירי

אין לי המלצות על אתרים כנ"ל, Sorry. שמעתי שהמקווה במודיעין נחשבת לאחת המקוואות היותר ברמה בכל הארץ. את יודעת משהו בעניין? היית? ראית? לאיזו מקווה את הולכת?

שירי71

New member
עדיין לא בררתי

אבל כיוון שיש לנו תכניות בתל אביב בערב שלפני חשבתי ללכת למקווה בבר כוכבא ליד דיזי ומשם להמשיך... אבל אני נראה לי היום בודקת את העניין לגבי מודיעין.

שירי71

New member
ללימור בקשר למקווה העלום במודיעין

ניסיתי להשיג את מס הטלפון של המקווה במודיעין מס´ פעמים ב-144 אבל הם טוענים שאין להם דבר כזה. יש מקווה ברעות אבל מפאת בעיית זמנים (נפתח מאוחר יחסית) לא אלך לשם. נכון לעכשיו אני מתכוונת ללכת למקווה בתל אביב אבל אם יש לך הטלפון של המקווה במודיעין אני אשמח!!!

dorlim

New member
../images/Emo33.gif אין לי אבל כתובת כן....

רח´ עמק דותן. יוצא לי לעבור ליד ואני רואה שבשעות הערב תמיד האורות דולקים ועושה רושם שפתוח...

נופר30

New member
מספר ../images/Emo33.gif של המקווה במודעין

9727133-08 שעות פעילות כל יום מהשעה 17:30 ועד השעה 21:00 יום שישי עד רבע שעה לפני כניסת השבת מוצאי שבת מצאת השבת למשך שעה אחת והרבה מזל טוב שירי71

שירי71

New member
תודה רבה

נופר כרגיל את גגולה וג´סיקה גם!!!! תודה רבה רבה וגם על האיחולים!

שירי71

New member
אויש איזה טעויות!

פשוט חזרתי לא מזמן מבניית ציפורניים...מומלץ ל לעשות 2 ימים לפני, אלא לפחות שבוע (לא כמוני...)

שירי71

New member
4 מ"מ זה מה יצא

אבל אולי אקצר את זה היא אמרהלי שכל שינוי שארצה היא נמצאת שם בשבילי...

tulit1

New member
מקווה מודיעין

לימור היי! אני טבלתי במקווה במודיעין ואני רוצה להגיד שהייתי פשוט בהלם. קודם כל יש מקווה מיוחד לכלות וכדאי שתגיעי לשם ראשונה כל עוד הכל נקי. המקווה של הכלות מכיל חדר מיוחד עם אמבטיה ומראה גדולה להכנות. הבלנית היתה מאוד סבלנית ונחמדה. מז"ט

dorlim

New member
תודה תודה ../images/Emo42.gif

זה אמנם עוד קצת רחוק (במרץ...) אבל בכל אופן תודה. לשירי זה קצת יותר רלוונטי (מחר....)

למעלה