שאלה, ממתי זה ומה זה

spirit0805

New member
זה היה בתחילת השנה...

אני לא זוכרת תאריך מדוייק, אבל זה אירוע של הטבעת הנעליים של מייקל (המוקסין) וכפפת הפייטים שלו בבטון יחד עם זה הילדים שלו הטביעו את הידיים שלהם וחתמו, זה נמצא בתאטרון הסיני במדרכת הכוכבים של הוליווד כמה צעדים מאיפה שהכוכב של מייקל נמצא (מידע כללי: מי שהכוכב שלו מוטבע ליד התיאטרון הסיני הם רק אנשים או דמויות חשובות מאוד) למעשה ליד ההטבעה שעכשיו עשו, העבירו הטבעה ישנה שח כף היד של מייקל שהועבר מאיזה שהו מקום אחר וזה ממש אחד ליד השני

Johnny707

New member
נצל"ש שאלה

למה אלבומו של מייקל ג'קסון נקרא היסטורי בוק 1?
מה הכוונה בבוק 1?

תודה

spirit0805

New member
כי יש לזה שני דיסקים

אחד עם הלהיטים שהיו עד האלבום והדיסק השני עם שירים חדשים לגמרי (נכון לאותה תקופה) book 1 כנראה ככה הם רצו להגיד שעומד להגיע עוד חלק של האלבום...אני מניחה שאת/ה מכיר/ה את האלבום הכפול של HIStory שזה בעצם האלבום הרשמי

וגם יכול להיות שזה גם קשור ל blood on the danc floor האלבום מכיוון שזה אלבום שהוא ליווי להיסטורי אני חושבת, זה ממש יצא במקביל

Johnny707

New member
אני יודע שהאלבום מכיל שני דיסקים

גם אני חושב באותו כיוון.
אולי רצו לקרוא בוק 2 לאלבום הרימקס של היסטורי (בלוד און דה דאנס פלור)

אבל אחרי שזה בוטל, למה המשיכו לייצר את האלבום עם המילה בוק 1? למה לא השמיטו את זה?
זה מאוד מעצבן לא להבין דבר מה הקשור למייקל

spirit0805

New member
לא, אני יודעת למה, יש לי כיוון....

נכון מייקל בהתחלה שיחרר את האלבום לחלק מהעולם עם המילים המקוריות של they don't care about us? מה שגרם לאנשים לחשוב שהוא אנטישמי? אז אל תשכח שאת האלבומים האלו הוא כבר לא הצליח לעצור אבל היו חלקים בעולם שהאלבום עוד לא יצא אליהם אז הוא שינה את המילים למשהו כללי יותר וכנראה זה למה קראו לזה book 1, תחשוב על זה,לי יש דוגמא, ביוטיוב אפשר לעשות פלייליסטים נכון? עכשיו זה עד 200 בכל אחד לכן כל פעם שאני מגיעה ל-200 ואני רוצה לשמור עוד אחד בפלייליסט אני צריכה לפתוח אחד חדש, אז ככה עשיתי, הראשון היה michael jackson... אחריו זה היה michael jackson 1, זה די על אותו עקרון לא? ולכן אני חושבת הם עשו לזה ככה כדי שידעו שאנשים קונים את האלבום עם השיר המתוקן...מה אתה חושב?

Johnny707

New member
מוזר שאין הסבר רשמי לתופעה

וכן, ייתכן שזה נכון מה שאת אומרת.

למעלה