שאלה מנהלית/בירוקרטית על התנהלות מרפאת אבנוח

shilgiya

New member
שאלה מנהלית/בירוקרטית על התנהלות מרפאת אבנוח

שלום

עברתי את הניתוח לפני חודש וחצי , עבר בסדר גמור, ודווקא לגבי זה אין לי הרבה שאלות

אבל שמתי לב שההתנהלות מול המרפאה של ד"ר אבינוח היא בעייתית משהו וזה קצת מטריד אותי לגבי המקצועיות של המקום, רציתי לדעת אם עוד אנשים חוו ארועים דומים וכו, או אם יש המלתות איך עוברים למנתח אחר לשם מעקב של ניפוח/ריקון פורט ועלויות

ראשית נתחיל עם זה שכשבאתי לניפוח שני שלי, הוצא לי רופא חלופי לעשות זאת. כמובן הסכמתי, אבל כשנכנסתי לחדר הסתבר שזה סטודנט לרפואה (במקרה למד שנה מתחתי רפואה), בשיחה איתו אחכ הוסבר לי שכל "הרופאים החלופים" הם סטודנטים או סטאזרים. אין לי בעיה שהם יבצעו בי את הפעולה, אני גם לקראת סוף הסטאז , ועושה הרבה מאוד פעולות (אם כי כולם יודעים את זהותי האמיתית) אבל יש משהו בעייתי וצורם מאוד השקר הברור הזה לגבי הזהות וגם העלות שמשלמים שזהה לזה שמשלמים לד"ר אבינוח. אציין שאחכ אמרתי למזכירה היא התעקשה שהוא רופא.... נו שויין, רק למדנו יחד 6 שנים.

שנית, הפורט של ההזרקה זז, וכבר בהזרקה הראשונה היה קושי ניכר להזריק (דרש קצת אגרסיביות ולחץ על הבטן). עכשיו שמעוניינת לתקן (אחרי 7 נסיונות הזרקה בפעם שניה ושטפי דם בדיוק בקו החזייה), אני נדרשת שוב בירוקרטיה של ניירת והתחייביות כספיות, למרות שלדעתי, זה סיבוך ניתוחי ודי מיידי, אין פה אחריות לתיקון מהר?

יש גם מספר פעמים רב הבדלים בין הדברים שנמסרים מהמזכירות השונות של אבינוח וממה שהוא אומר

אין לי ממש התנהלות מול המנתח עצמו, הכל מול אוסף המזכירות השונות, אבל ההתנהלות לא מאוד יעילה או אמינה וזה מטריד אותי לגבי ההמשך

אשמח לשמוע את החוויות שלכם

תודה

אופירA

New member
מנהל
דעתי מהיכרות עם המרפאה הזו הרבה שנים

המרפאה של ד"ר אבינוח עברה תהפוכות רבות במשך השנים, והיום היא מתנהלת ביעילות רבה, לדעתי, ונותנת שירות יותר טוב מאשר פעם.

לי לא מפריע שאומרים לי על סטאז'ר שהוא רופא. מה שמעניין אותי זה שמדובר בגורם מוסמך שעבר הדרכה אצל ד"ר אבינוח או אצל הרופאים של ד"ר אבינוח שהודרכו על ידו.
אבל את כתלמידה מן המניין, שמכירה את הנושא יותר טוב ממני, ויודעת עד כמה מותר להגיד דבר כזה או אסור, יכולה לברר ולבדוק ולשאול, כולל את הד"ר עצמו (הרי אי אפשר למרוח אותך - הסטודנט אמר במפורש שהוא סטודנט/סטאז'ר. אם הוא רופא, איך הגיוני שהוא ישקר ויגיד שהוא סטאז'ר?). אולי המזכירה טועה?

לגבי העלות - עזבי. זה אגורות. אצל מנתחים אחרים המחירים הם בין 250 ל-800 ש"ח לפעולה כזו. ד"ר אבינוח מצחיק אותי כשהוא לוקח 70 ש"ח לפעולה בבי"ח פרטי מכל מי שאינו חבר קופ"ח מכבי. אפילו אם הוא מפעיל סטאז'ר. מי שרוצה בחינם - יכול תמיד לעבור למכבי (וסביר שזה לא יהיה הרווח היחיד שלו מכך).

תתעסקי בבריאות שלך - מה שמטריד הוא שהפורט זז, ולא ראית את ד"ר אבינוח בנוגע לכך. מי אמר לך לתקן? ד"ר אבינוח ניסה להזריק לך ואמר שכדאי לעשות תיקון?
מי דורש ממך בירוקרטיה של ניירת והתחייבויות כספיות? אסותא? קופת החולים שלך? דיברת עם ד"ר אבינוח? הוא הציע לך את כל האפשרויות של בי"ח ציבורי? הוא רופא של בי"ח סורוקה, ועושה שם כל פעולת תיקון שצריך. הקופה חייבת לך את התיקון הזה מיידית, ולא שמעתי אף פעם שמישהו הסתבך בירוקרטית עם זה. אז לא ברור לי איפה ועם מי הסתבכת.

בכל מרפאה יהיו הבדלים בין מה שאומרת המזכירה לבין מה שאומר הרופא. גם בכל עסק יהיה הבדל בין דברי הפקידה לבין דברי המנכ"ל.
אם יש בעיה קונקרטית של סתירה, תספרי פה או תכתבי לי במסר אישי, ואגיד לך מה האמת, כפי שמלמדת המציאות מניסיון של הרבה מאוד שנים והרבה מאוד מנותחים.
יש לך אותנו פה. תהיי חכמה, לא צודקת. אנחנו לא בכוכב שנקרא צדק.

בנוגע לניתוחים ופרוצדורה ותקשורת נחוצה עם ד"ר אבינוח - אני סומכת יותר על העזרה של רובין ושל אוסנת, ופחות על סיגל וקרן וברכה. אז אם את צריכה מידע או להשיג את הד"ר דחוף, דברי איתן. צריך להשאיר להן הודעה בתא הקולי, והן חוזרות.
ומה שאני יודעת להגיד לך - או שיודעת להפנות אותך לגורם המתאים יותר - אשמח לענות לך מתי שצריך, גם בטלפון: 03-5781855, לא בשבת (וגם לי צריך להשאיר הודעה).

יש לי כמה שמות מנתחים שאנשים עושים סגירות ופתיחות אצלם. תתקשרי ואקריא לך את אלו שרלוונטיים לאזור המגורים שלך ולקופה שלך.
יש לי בירושלים, בבני ברק (מקבלים כמה קופות בחינם), פרטיים ב-70 ש"ח ואחד שהוא חינם למאוחדת. באלעד במוקד אפשר לקבל את השירות הזה בזיל הזול מכל הקופות (7 ש"ח?).
כיוון שרק החרדים סיפרו לי על הרופאים שהם עובדים איתם, והחילוניים לא עדכנו אותי בשמות של רופאים מהקופות שנותנים את השירות הזה ברחבי הארץ, יש לי ברשימה רק את הרופאים שעובדים עם הציבור החרדי. לאחד מהם יש מרפאה גם בתל אביב ובבית שמש.

גם לי יש טענות רבות כלפי ההתנהלות,

אך זה לא מה שחשוב עכשיו

צרי קשר עם ד"ר אבינוח בעצמו והתנהלי מולו ישירות בלי מזכירות ובלי מתווכים.
מדובר במקרה בו את זקוקה לניתוח מיידי.
המספר שלו- 0505312378

ורק אם ניסית ככ הרבה ואל הצלחת, תוכלי להיעזר באסנת העוזרת הבאמת נפלאה שעזרה לי בפעם האחרונה שחשבתי להתלונן באמת 0502377794

בהצלחה ורפואה שלמה

אופירA

New member
מנהל
האלו! למה מדבר בזלזול?

אתה אחד שאוהב שמדברים אליו בזלזול?

אצלינו בפורום אף אחד לא אוהב זאת, ואני מאוד מקפידה שידברו פה יפה יפה אחד לשני, ולא מוכנה לשום סגנון מזלזל ופוגע.
ובוודאי לא לסגנון שאתה מרבה לנקוט בו בתגובותיך בפורומים אחרים...

אז לא מחקתי, אבל בהחלט מבקשת שזה לא יחזור.
אם במקרה לא תיענה בקשתי, הודעה כזו תימחק מיידית.

קוביd1

New member
הלו תירגע .....

גם מי שלמד רפואה יכול לכתוב בשגיאות כתיב אולי הוא עולה חדש ,אולי הוא דיסלקטי ,מה השטויות האלה שאתה כותב
נראה לי שמשעמם לך בחיים ,תמצא דברים אחרים לכתוב עליהם ורצוי לא בפורום הזה

קובי

הנה העתקה מאחת התגובות שלך חביבי

12-02-2013
EFSenable כתב הודעה בפורום קיצורי קיבה 05:22
שלום
נראה לי שאסור לאכול בשר כ"כ מוקדם וגם לא ירקות. אנא הוועצי אם המנתח.שתייה לא תרחיב הקיבה, אולם...
EFSenable כתב הודעה בפורום קיצורי קיבה 04:22
אכן, ניק אחר לפני שתפוז חסמוני...

אנא הוועצי עם המנתח.
סתם ככה לידיעתך לפני שאתה מעיר לאחרים ועוד חושב שזו בושה
לעצמך לא הערת?
או שמא חשבת שלך מותר לטעות ולאחרים לא?
או אולי לא שמת לב (כמו שקורה לאחרים)

חס ושלום אליך קובי. תגובתי מכוונת לתגובה

המצערת של EFSenable
אפשר בעולם המשתמש שלו לראות את תגובותיו בפורומים השונים כמו שאופירה גם ראתה.
מצער מאוד
לא יכולתי להתאפק לכן כתבתי את תגובתי.

קוביd1

New member
אריה השלג

גם אני ראיתי את התגובות שלו בפורומים אחרים ,זה שתפוז חסמו אותו זה לא סתם
פה בפורום הוא לא יתפרע , מצידי שיחליף מיליון ניקים ,גם יש אפשרות טכנית לטפל בזה

יום טוב

קובי

אופירA

New member
מנהל
מה שכתבתי לנ"ל מיועד גם לך ולכל הגולשים

אין להעליב מישהו אחר, גם אם הוא לא בסדר.
אם יש בעיה עם גולש - לפנות לאחד המנהלים במסר.
הערות על התנהגות גולש רק המנהלים יכולים לתת לגולש, במקרה שהחליטו לא למחוק את הודעתו.
האחרים צריכים להימנע מלהטיח דברים על גבי דף הפורום. הכל - דרך המסרים האישיים.
כלומר - להבא תתאפק, אל תענה לו, גם אם הוא התחיל.

המטרה שלי היא למנוע שרשורים מכוערים בפורום ומריבות. גם מה שהתפתח כרגע זה שרשור מכוער, לכן אני מבקשת שרק המנהלים יעירו לגולש על גבי דף הפורום עפ"י שיקול דעתם, ושאר הגולשים יעירו לו במסר הפרטי או שיעירו לגביו למנהלים במסר הפרטי.
כך לא ניאלץ למחוק הודעות, ולא נצטרך להשאיר שרשורים מכוערים על דפי הפורום.
אני גם לא רוצה ליצור דה-לגיטימציה על גולש כל עוד בפורום שלנו הוא שומר על כללי הפורום. חשוב שכל אחד יוכל להרגיש נוח בפורום הזה, כי כל אחד צריך את עזרת החברים פה.

למעלה