שאלה מנוכרת מקצועית ולא נוסטלגית

שקדי

New member
שאלה מנוכרת מקצועית ולא נוסטלגית

יש לי בעיות במחשב ולכן לפעמים אין ביכולתי לכתוב כאן בנטסקייפ הכל כתוב לי כאן הפוך והאקספלורר כל רגע מודיע לי על תקלה ונסגר ולפעמים סתם באקספלורר אני לוחץ על ההודעות ולא פותח לי helpppppppppppppppp

שקדי, יש כאן כמה פורומים

של עזרה בנושאי מיחשוב תשתמש בהם רק אל תקשיב לעצות על פירמוט

magy

New member
יש כמה אתרים שמעניקים לך תכנה

שהופכת עברית הפוכה לתקנית.....בנטסקייפ........ אני זוכרת שיש בעיתון גלובס......אבל לא זוכרת את הכתובת... באתרים גדולים חייב להיות...... רק צריך לחפש......אבל אם אמצא.....אמציא לך מיד..... ובאמת צריך לפנות לתמיכה בתפוז, הם יודעים הכל........

שקדי

New member
הפיכה בנטסקייפ יהיה האידיאלי מגי

אז אם יש לך כתובת plzzzzzzzzzz

magy

New member
הולכת לחפש.......או לשאול..........

תן לי זמן.........בסוף אביא את זה...

נתיבה

New member
ראיתי בקפטן אינטרנט שיש אקס 6.0

בעברית. אני בינתיים עם 5.5 נזהר מחידושים ובאגים.בכלל האקספלורר יותר אמין מהנייטסקייפ.באופן כללי לאחר שנה של נסיון.

שקדי

New member
אח שלי המליץ לי............

לעשות שידרוג לאקספלורר שלי ל6.0 אבל זה לוקח זמן וזמן הזה לא אוכל להיות פה שייייייייייטטטט

magy

New member
קרעתי עוד כמה אתרים גדולים

כתבתי עוד כמה מכתבים לתמיכות שונות...... מחכה לתגובה..... אמרו באיסי...שתוריד את הנסטסקייפ החדש....אבל את זה אתה יודע..... ואני מבינה גדולה במחשבים........עלאק...... מנסה להשיג מידע מאחרים.......

שקדי יקירי, למה אתה מתעקש?

תשאל בפורום המתאים כאן בתפוז הם נותנים תשובות מהירות ורציניות במיוחד מנהל הפורום אני נעזרת בהם לפעמיםזו לא בושה זה כבוד
חג שמייח

שקדי

New member
מי מתעקש?????.

פשוט נעים לי לראות כמה החבירים יוצאים מגדרם כדי לעזור לי הזר שרק תמול שלשום פרץ לחייהם הוירטואליים וזאת כמובן ההזדמנות להודות לכל אלה שטרחו והשקיעו מזמנם מרצם ותקוותיהם למעני תודה בסוף אני אוריד עידכון לאקספלורר ונקוה לטוב

ענבר.

New member
עם אח לא מתווכחים...

סבלתי מאותה מחלה. התקנתי מחדש את האקספלורר והיום - טפו טפו חמסה חמסה... שקט לי, (כנראה עד לוירוס הבא) מומחה בנושא הסביר לי שהתקלה באקספלורר נבעה מנפילת קבצים, מה שלא משאיר הרבה ברירות.

גל-עמית

New member
בעיות בדפדפן (איזה שם...)

להערכתי הצנועה, לא ממליץ לשדרג עדיין לגירסא 6.0...יש עדיין בעיות. מומלץ לבצע התקנה מחדש של IE 5.5 ("לדרוס" את הקיימת). מנסיוני - זה עובד יופי. לגבי NETSCAPE - גם אני הייתי "שפוט" של הדפדפן הזה (עד להגעתו של IE 5.0). דפדפן זה, לא היה מימיו "ידידותי" לשפות השמיות וכאן בארץ, נמצאו הדרכים "לגייר" אותו...(כמו התקנת פונטים מסויימים כמו "גלובס" "אורט" וכד´) לכן המלצתי הצנועה: נטשו את ה"נטסקייפ". הורידו את ה- IE 5.5 ועבדו איתו. מוקדם מדי לדבר על התקנת מערכת ההפעלה מחדש, שלא לדבר על פירמוט....חס ושלום....

למעלה