שאלה מסובכת

eranmc

New member
שאלה מסובכת

פעם אמרו בכיתה שלי על אחד כוסון שמתנהג כמו בחורה ונראה ככה "איכס הוא דומה להומו, לפחות שיתלבש כמו אישה" והסברתי להם שיש הבדל בין הומואים לבין טראנס. לא כולם הבינו אותי כי לי בעצמי לא היו תשובות נכונות. מישהו יכול להסיר זאת יותר טוב?

Michelle VioLeT

New member
ההבדל בין הומו לטרנס הוא..

הומואים הם גברים ששלמים עם גופם ועם התפקיד הגברי אותם הם לוקחים בחברה טרנסקסואלים הם זכרים\נקבות אשר חשים תחושה של חוסר התאמה בין ההגדרה העצמית שלהם והתפקיד הגברי\נשי אותם הם לוקחים בחברה לבין המין הביולוגי שלהם.. אין שום קשר בין טרנסקסואלים לבין הומוסקסואלים..

Michelle VioLeT

New member
ההבדל בין הומו לטרנס הוא...

הומואים הם גברים ששלמים עם גופם ועם התפקיד הגברי אותם הם לוקחים בחברה טרנסקסואלים הם זכרים\נקבות אשר חשים תחושה של חוסר התאמה בין ההגדרה העצמית שלהם והתפקיד הגברי\נשי אותם הם לוקחים בחברה לבין המין הביולוגי שלהם.. אין שום קשר בין טרנסקסואלים לבין הומוסקסואלים..

amir100

New member
אם אין קשר

אז למה את רוצה להיות חלק מהקהילה שנקראת הומו-לסבית-בי-טראנס ?

Michelle VioLeT

New member
תראה..

מבחינה טכנית אין קשר כי אלו שתי תופעות שונות.. הרבה אנשים מבלבלים בין הומוסקסואליות וטרנסקסואליות ואת האמת שבאמת אין קשר מבחינה חברתית הומוסקסואליות לא הכי מקובלת כמו שטרנסקסואליות לא הכי מקובלת.. למעשה אלו הם אנשים שמופלים כמעט באותה מידה.. זה לא שיש לי בעיה עם הקהילה ההומולסבית להיפך אני פשוט אומרת שמבחינה טכנית אלו הן תופעות שונות לחלוטין..

למעלה