שאלה מסוג אחר - קוראת לצ'ארמי בעיקר

שמיצית

New member
שאלה מסוג אחר - קוראת לצ'ארמי בעיקר

האם זו רק אני, או שנדמה שפעם אופרות הסבון (כולל צח"מ) הצמיחו כוכבים אמיתיים, דוגמת טומי לי ג'ונס... זו רק אני, או שהיום התופעה הזו לא קיימת, או קיימת בצורה פחותה? (למשל שרה מישל גלר, שחוץ מבאפי, בכלל לא הייתי מקטלגת אותה כשחקנית). שאלתי את עצמי את מי מצח"מ הייתי שולחת להוליווד... התשובה - אף אחד! אולי אולי אולי ליאנה לאב

Charmed24

New member
../images/Emo99.gif

גם צח"מ הצמיחה בימיה שחקנים מפורסמים: טום סלק התגלה בצח"מ, דיוויד הסלהוף (ששיחק את אחיה של ג'יל) התגלה בצח"מ, פיל מוריס... לגבי השחקנים של היום, מי יודע אולי גם הם יופיעו עוד כמה שנים בקולנוע, זה לוקח זמן...

Charmed24

New member
אם אחרי כל כך הרבה שנים

הוא לא הגיע לשום מקום חוץ מצח"מ, לא נראה לי שבגילו המופלג צפויה לו קריירה הוליוודית מזהירה זוכרים שהוא הופיע ב"טיטאניק"
היה לו איזה תפקיד מישני ומיותר שם...

python 4

New member
'חוץ מבאפי'?!?

יקירה, העולם מחולק לשני חלקים - באפי, וכל השאר.

ים כחול

New member
שמיצית אחלה שאלה והתשובות שלי הם :

ויקטור : לא נעים אבל מתאים לו לשחק בסרטים של מלחמת העולם השנייה - איזה גרמני קשוח ורודן ביהודים . ... מיימי הייתי שולחת לשחק בסרטים על תקופת העבדים הכושיים בתור משרתת כושית בבית לבן - טוב זה לא רחוק כלכך מהסדרה ... דרוסילה אותו דבר רק שהייתי נותנת לה דמות מרדנית ומעניינת .... ליאנה לאב - סרטים כחולים של פלאי בוי .... לגרייס מתאים סרט אימה אירוטי שהיא תהיה שם המפחידה משהו כמו היד שמנענעת את העריסה
איתה הייתי מצרפת בכייף את טרישה המחרידה !!! ...... ניקי ניומן יכולה לשחק באוטוביוגאפיה של מרלין מונרו חופשי עם המבט החושני והמסכן שלה והקול המלטף כמו של מרלין
..... בראד יכול לשחק ג"יגולו בלאס וגאס - סרט חדש שאכתוב לו במיוחד
....... לנינה הייתי נותנת תפקיד פסיכוזי כזה כמו בסרט של המעריצה שאימללה והתעללה בסופר מפורסם שלא נתן לה יחס אז כל הסרט היא נקמה בו - סרט חולני שיכול מאד להתאים לה
........ פול יכול להיות נסיך בסרט אגדות של ילדים, וכריס יכולה להיות סינדרלה עם שמלה כמו של ברבי כזו בוורוד ... ...... מלקולם בכלל מתאים לו להיות ראפר סטייל טו פאק , או סנייק
.... לאוליביה הייתי מלבישה בגדי נזירות ולתת לה תפקיד של אחות בבית חולים סופני - הפרצוף הדכאוני שלה ממש מתאים
....... ג"יל ------ המלכה קליאופטרה
.... בילי ומאק - מרד הנעורים
.... ג"ון וקאתרין - רומן גריאטרי הוליוודי
..... אשלי - לישון עם האוייב - סרט על אשה מוכה . ..... אם אחשוב על עוד רעיונות אכתוב לכם
היה כייף לדמיין .... .....

Charmed24

New member
כבר אמרתי לך שאני מת עליך../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif

אהבתי ביותר
ואגב, מצחיק שאת מלהקת את ג'יל לתפקיד קליאופטרה, כי בנשף המסיכות החגיגי שהיה ב-1991, נחשי למה התחפשה ג'יל
קליאופטרה

ים כחול

New member
זה הדדי צ"ארמי../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

.. פיספסתי בגדול את ג"יל מחופשת לקליאופטרה , בתקופה הזו לא ראיתי צח"מ לצערי , ומדהים באמת שחשבתי עליה כך בלי לדעת אפילו , וכלכך מתאים לה להיות מלכה אקזוטית כזו
בתמונות פה היא ממש יפה

למעלה