שאלה מסויימת..

mr Zebra DS

New member
שאלה מסויימת..

אני יודעת שזה אבסורדי לשאול את זה בפורום חנונים אבל.. הרגשתם פעם מפגרים ליד מישהו. זאת אומרת שהוא ידבר ויראה לכם נורא חכם ואז אתם תקלטו שאתם פשוט מפגרים לידו. לא יודעת אין לי שום תחום שאני טובה בו. אני לא רואה שום ייחודיות בחוכמה כביכול שלי. אז ככה שאני מרגישה ככה די הרבה. =\ מורגן.

גם אני מרגיש ככה הרבה

אפילו שאני חכם, ויש תחומים שאני טוב בהם תמיד יש יותר טובים, ותמיד יש אנשים שטובים ביותר תחומים, או שהם פשוט חכמים יותר זה מה שיש את דווקא נשמעת חכמה (ראיתי אותך מספר פעמים במציאות..)

כן..

אני חבר של אמיר מאור ועוד כמה יבנאים, שמי עומר, ראית אותי ברוקי

Greebo

New member
אני פשוט סתם אידיוט :פ

אז אצלי זה קל ^^ וגם לי אין ממש תחום שאני טוב בו P: זה סאקס שכזה..

את מערבבת כאן שלושה דברים

יש טמטום כללי שזה יחסי לאוכלוסיה, כמו במקרה של פורסט גאמפ, הוא נכנס לבית הספר רק ע"י טובה למנהל מאמא שלו... אנשים שאין בהם שום פגם חוץ מזה שנולדו עם יכולת מוגבלת. יש מוגבלות רפואית, אנשים שהם נכים, למשל נישואי קרובים, האצולה האירופאית (ובעוד מקומות בעולם), נהגו להתחתן בתוך המשפחה כדי לשמור את הכוח קרוב. הדבר יצר בעיות גנטיות... השלישי זה מנת משכל יחסית, תמיד יהיה מישהו שחושב יותר מהר, שיכול לזכור יותר מהר ויותר פרטים שלא לדבר על זיכרון צילומי ושאר נפלאות. אם הבחור אמר משהו וזה נראה מאוד חכם, העיקר להבין את מה שאמר... אם הבנת אז את חכמה כמוהו, אם לא הבנת, מי אמר שהוא צדק? אם משקיעים זמן במשהו מפתחתים מיומנות, אני בטוח שיש לך כמה מיומנויות שרכשת עם השנים, יש תחומים שאת טובה בהם יחסית לתקופה לפני שהתחלת להשקיע בהם את הזמן... אדם

Tiki Torch

New member
הממ הרבה פעמים

כי אני מנסה להיות אנשים יותר חכמים ממני

יייווואאו

פורום חנונייים איזה מגניב יוהו *מתרגשת* איזה חמודיםם להלהלהלהה ראיתם איזו חמודה אני? אפילו שירשרתי ולה פתחתי הודעה חדשה יואאו חח חנונים זה כ"כ חמוד :)

../images/Emo6.gif ברוכה הבאה...

מעניין אם תשארי ולסיום, שיר של Steve Ray Vaughn "marry had a little lamb" אמן משעשע, תנסו. אדם

תהיו בריאים

איזו שפה פיוטית אתם מדברים :) יוהו נחמד פה לנסות להשאר ללמוד קצת מעולמכם ? \=

EdisonGirl

New member
בכיף!

נשמח גם אם תצטרפי אליו..
אנחנו צריכים לשנות את העולם, ו..הוא קצת גדול (יחסית).. אם תרצי, ניתן לך אפילו תפקיד מפתח! (לא את השליטה..
השליטה שייכת לי!)

ailag

New member
זה ניתן לשינוי

יש הרבה חכמים במיוחד, אבל אנשים שחכמים ממך מתחלקים בגדול לשניים: א. אנשים שחכמים ממך וזה בסדר, לאף אחד זה לא ממש משנה. קורה שלא כולם באותו קו לגבי כל נושא. ב. נפוחים מתלהבים שינסו להפציץ אותך בידע בשביל לעשות רושם. בשלב כלשהו לאנשים נמאס מהם. חוצמזה, כמו שכתבתי, זה ניתן לשינוי. את כותבת בפורום חנונים אז אני אניח שאת חנונה, חנונים בד"כ דוגלים בידע וחוכמה גם אם אותם חנונים הם לא הדבר הכי טוב שקרה למוח האנושי, ורובנו באמת לא עד כדי כך חכמים. הרעיון בחנוניות זה גם הכוונה והנסיונות, לא בהכרח התוצאות. מרגישה שאת יודעת פחות מאחרים? תלמדי! ללמוד נושאים שאוהבים בקצב שלנו זה כיף בסופו של דבר. חוצמזה, רק שתדעי, הרבה מזה טמון בהצגה. למשל, דרך טובה להיראות חכמים זה לענות רק על דברים שיודעים, ככה עושים רושם אצילי כזה. יש גם דרכים לנחש תשובות לדברים שלא יודעים, וכמובן אם מישהו שם לב שיש פרט שגם הוא וגם את לא יודעים הוא יכול להמציא אותו ולהראות חכם, ואת הרי לא תבחיני. בקיצור, אפשר לזייף ידע רב, יש מצב שאותם אחרים עושים ככה. ויצא לי לדבר עם אנשים שהרשימו אותי נורא בידע שלהם, ושלי היה כלום לעומת שלהם.. אחרי כמה זמן הערתי משהו שקשור למחשבים והם תקעו בי מבט תמוה
ואמרו שהם לא מבינים בדבר הזה בכלל. עד אז הרגשתי שהם חכמים ממני בכל פשוט כי הם משכו לנושאי שיחה שהם מבינים בהם.

EdisonGirl

New member
בד"כ אף אחד לא גורם לי לחוש מפגרת..

אני מזהה כשמישהו יודע יותר ממני, ומפעילה מיד את יצר הסקרנות (כך שאני פותחת את עצמי לשמוע וללמוד ממה שהוא אומר במקום להתרכז בזה שאני לא יודעת את'זה..). אני מזהה גם כשמישהו חושב שהוא יודע, ומקשיב רק לעצמו, וגם לזה יש לי צורת התייחסות משלי.. ככלל, אם יש לי הזדמנות, לעולם אני מעדיפה לרכוש את הידע לבד, ולבוא "מוכנה". מה שכן, כשמישהו, שרמת הידע שלו בנושא מסוים אמורה להיות כמו שלי בערך, יודע יותר ממני באותו נושא באופן בולט, כשאני הרגשתי לגבי הנושא שהוא "התחום שלי"- זה דווקא גורם לי לחוש חוסר נוחות מסוים..

תמיר1991

New member
לא, האמת שלא הרגשתי../images/Emo2.gif

ותאמיני לי שיש לך ייחודיות. אפילו אם היא לא צפה אוטומטית על פני המים, תהיי בטוחה שיש לך אחת - וכשתמצאי אותה, תודיעי לנו
תמיר.

הממ

לא קורה לי הרבה שאנשים מפתיעים אותי. אני בד"כ יודעת מראש שבנאדם כלשהו יודע יותר ממני בתחום מסויים, אז אני באה בגישה של - לסתום את הפה ולהקשיב כדי אולי ללמוד משהו. ה"להרגיש כמו מפגרת", כמו שקראת לזה, זה כשאת מרגישה חכמה ואז מישהו מגיע ומנפץ לך את הביטחון... הרבה יותר קל פשוט להגיע בלי הביטחון הזה
. אני גם לא ממש נחשפת ביומיום לאנשים שיכולים "להדהים" אותי בידע שלהם בתחום שמעניין אותי, המורים זה הטופ. אלה הבאמת משכילים שאני נתקלת בהם הם בכיוון של תחומים שמעניינים אותי פחות, ככה שגם אם אני מרגישה די נחותה לידם, זה לא עד כדי כך מפריע לי כי אם הייתי רוצה הייתי יכולה ללכת ולהשכיל לי באופן עצמאי באותו תחום. ואני גם עושה את זה, ואם את רוצה אז לכי ותעשי את זה גם, את לא חייבת יכולת לימודית של מחוננת-על בשביל זה.

Wing Chan

New member
כול הזמן.

99.9 אחוז מהחיים שלי בעך ליד אנשים אחרים אני מרגיש מפגר אחושרמוטה
התחום היחיד שאני מרגיש שאני "טוב" בו הוא היסטוריה, וגם זה לא נמשך יותר מדי זמן.

למעלה