שירת הים היחידה
New member
שאלה מסוימת
היום רכשתי ספר שנקרא "בישול בריא" של מוניקה שהופיע ב1998 מאוחר יותר ארכוש את הספר הבישול הצמחוני שדפנה חברת הפורום המליצה עליו כשעיינתי בספר הזה קפצו לי כמה דברים.
שמעתי חלקית שמרגרינה לא מומלצת בכלל לשימוש ורק חמאה מומלץ אפשר לדעת מדוע חמאה מומלץ? והאם במתכונים המרובים שם שכתוב מרגרינה אפשר להחליף בחמאה? ומה ההבדל בטעם שלהם?
מה הקטע עם הסויה יש אומרים שזה טוב ויש אומרים שזה רע, האם ידוע לכם משהו על זה?
שמעתי פעם מאחות בכירה מסוימת שאמרה שבסוכר לבן שמים אקנומיקה האם היא צדקה, ושוב האם אפשר להחליף במתכונים שכתוב סוכר לבן בסוכר חום או איזה עוד סוכר כדאי להשתמש ומה הטעם שלהם? האם במתכונים שמופיעים בספר בישול בריא והספר הצמחוני אפשר להשתמש בתחליף סוכר כמו דיאטיפ מבלי לפגוע בטעם המקורי?
האם אפשר לבנות דיאטה צמחונית מהספר שיש לי? מתנצלת על ים השאלות
היום רכשתי ספר שנקרא "בישול בריא" של מוניקה שהופיע ב1998 מאוחר יותר ארכוש את הספר הבישול הצמחוני שדפנה חברת הפורום המליצה עליו כשעיינתי בספר הזה קפצו לי כמה דברים.




