שאלה "מסורית"

מיטללל

New member
שאלה "מסורית"

הייתם מוכנים להצטלם לסרט כחול בשביל מיליון דולר? מליון שקל? רבע מליון? ויותר מזה- כן, לא ?

מיטללל

New member
לא...

יש הבדל בין לעשות סקס ללא אהבה... לבין לעשות סקס תמורת כסף.. (ככה למכור את עצמנו? איכס) שאלה דוחה ומפגרת בדרך... בשביל מליון שקל היית עושה ליאסר עראפת ביד?

1,000,000$ בטח שכן!!!!

אני לא רוצה להשמע תאב בצע, אבל מיליון דולר זה הרבה כסף. זה אומר שאני מסודר לכל החיים. ויתרה מכך אני עוד זוכה לככב בסרט פעולה אירוטי מה קרה לך אחותי זה משאלתו של כל גבר חרמן ובלי כסף, אז בואי ונהיה מציאותיים!!!!

pain is MY love

New member
בתנאי

שזה לא יהיה איזה סרט שובר קופות שכל העולם יצפה בו! יאללה אפשר לחשוב... זיון אחד תמורת מיליון דולר... טוב נשמע כמו זנות אבל לפחות הכוכב יהיה חתיך

מיטללל

New member
שיו.. אתם כאלה... ../images/Emo70.gif

הכוכב הוא יאסר עראפת.. כאמור מקווים הזה שהסרט יביא לשלום.. (תראו מה אתם מפסידים) ובשביל הבנים הכוכבת היא גברת אניטה פלילי הכלב הפוצלח יהיה מעורב.. אבל אסור לי לפרט.. מה דעתכם? (אגב, השאלה הועלתה לי במחשבה בעקבות דיון שאני והחברות שלי ערכנו לפני כמה ימים. אצלנו עראפת לא עלה בשאלה.. רק הנושא כשלעצמנו... מתוך 4 בנות אני היחידה שאמרתי שהייתי הולכת על זה. ואז התחילו להגיד לי כמה זה לא מוסרי. וזה הגוף שלנו. ויכולים להצפיץ בנט. ואיכסה ואיכסה ואיכסה)

pain is MY love

New member
אני בת...../images/Emo68.gif

ואני לא זוכרת שציינת חוק שאסור לשים לו שקית על הראש באמצע האקט...

אני דווקא שונה פה-

אני לא הייתי מוכן, גם כשאני הייתי צעיר יותר הייתי אומר:"ברור, מה איכפת לי- אני נהנה ואחר כך יש הרבה כסף" עכשיו- אני לא מסכים אפילו לחשוב על זה, יש לי הערכה לגוף שלי, מי שאני ארצה שיראה/תראה את הגוף שלי, אני אגרום לזה פנים אל פנים, לא אחרת...

לא

זה זול וזה ממש למכור את עצמך אז המחיר שלי הוא לא מליון אני מעריכה את עצמי הרבה יותר זה נכון שסקס זה רק משהו מכני שגורם הנאה אבל זה גם איזה שהוא חיבור לבן אדם אחר ואני לא הייתי מסכימה כי אם מכרת את עצמך שבשיל מליון אתה גם יוכל למכור את עצמךבשקל ועשרה וכאן נאמר דין פרוטה כדין מאה

פאנגי

New member
../images/Emo9.gifבוודאי

הייתי מוכן לעשות גם 10 סרטים בשביל מיליון דולר ...

פאנגי

New member
לדעתי

אני הייתי מפנה את השאלה הזאת יותר אל הבנות... אני ידבר בשם הבנים מי שרוצה שיחלוק עלי אבל רובינו (לדעתי) יסכימו גם בגלל האקט המיני וגם הכסף :) מה צריך יותר מזה ?

למעלה