שאלה מסמויה כאן

שאלה מסמויה כאן

שלום לכולן.. אני סמויה כאן ובד"כ רק מעריצה את העוגות ולא ממש מגיעה להתנסות
אבל - עוד שבוע וחצי יש יום הולדת לבת שלי ויש לי שלוש עוגות להכין... כך שאני רוצה להתחיל כמה שיותר מוקדם. אני יודעת (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) שעוגה מצופה בבצק סוכר יכולה לעמוד בחוץ אפילו שבוע, אבל מה אם אני רוצה להכניס לתוכה קרם? מה אני יכולה למרוח בפנים שלא יתקלקל, וכמה זמן מראש אני יכולה לצפות את העוגה? תודה רבה! מיכל
 
זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת ../images/Emo13.gif

מה אני יכולה למרוח בין חצאי העוגה שיוכל להחזיק כמה שיותר זמן בחוץ... תודה
 
סליחה על הנדנוד...

אבל אם אני שמה אחד מהם, כמה זמן אני יכולה להשאיר את העוגה בחוץ בלי לחשוש שתתקלקל? ושוב תודה!
 
למעלה