שאלה מספורטאית מתחילה

שנורקל

New member
שאלה מספורטאית מתחילה

שלום, אני עוסקת כמעט מדי יום בספורט, ישנם ימים שאני רצה וישנם ימים שאני שוחה. כתחביב בלבד. יום אחד גיליתי שאני יכולה ביום אחד גם לשחות יותר משעה, וגם לרוץ כשעה, ולא להתעייף כלל. כולם מסביב אומרים לי שאני חייבת לעשות עם זה משהו, ולא סתם לשבת בבית, אך אין לי איזשהו מאמן ואני עוסקת בזה כאמור כתחביב, ואני אפילו לא בטוחה שיחסית למקצועניים הישגיי אכן מרשימים. אז שאלתי היא כזו, מה אפשר לעשות עם זה, כי לעסוק בספורט הישגי באופן יומיומי נראה לי רעיון מאוד נחמד. יש למישהו מידע בשבילי?

oridoron77

New member
שלום לך

מהיכן את בארץ? נסי לברר לגבי קבוצות טריאתלון או קבוצות ריצה שמתאמנות באופן סדיר. אם תהיה לך איזשהי יכולת גבוהה מהרגיל, המאמנים בוודאי יבהירו לך את זה. בכל אופן, נסי לברר מה את הכי אוהבת לעשות, ולמה לבחור לעסוק בספורט באופן תחרותי. המחיר הוא לא קל, ולכן קצוי שיהיה מוטיב חזק לעניין. בהצלחה אורי

שנורקל

New member
לאחר חיפוש מסיבי

היי, חיפשתי וחיפשתי אבל אני לא מוצאת קבוצות.... אני מאזור המרכז, והכי נוח לי להגיע לפתח תקווה, אולי אתה מכיר שם באזור איזו קבוצת שחיה למשל?

oridoron77

New member
בקאנטרי פתח תקווה

יש קבוצת שחייה שנקראת TI - Total Immersion. חפשי אצלהם (את יכולה להקיש בגוגל ולחפש את האתר שלהם). הם אגב גם עובדים עם חבר'ה שמתעסקים בטריאתלון, ככה שלא יהיה בעיה לקשר אותך. בהצלחה אורי

למעלה