מגבלות בניה
גולי יקרה, אם תמשיכי את התכתובת תחת אותו שרשור, יש סיכוי טוב שבסוף הפורום ידחק את השרשור שלך אחורה ולא נראה את שאלותיך המצויינות, ממליצה לך לפתוח שרשור חדש לכל שאלה. ועכשיו לתשובה: הדרישה נובעת מחשיבה מאוד הגיונית, אבל ההנחייה אינה תואמת לדרישות מבא"ת. אני מניחה שמה שמעניין את בודק/ת התכניות הוא ההשפעה על הסביבה, וכיון שהמצב המוצע צבוע, כהנחיית הנוהל, רק בתוך הקו הכחול, הרי שהתצוגה הכוללת נפגמת. אלא שרדיוס הנוצר מהמצב המוצע אינו יכול להיות מוצג בשום אופן בתשריט המצב המאושר. המצב המאושר צריך להוות תמונה נאמנה למקור של קומפילצית התכניות המפורטות המאושרות במקום. ללא שינויים, ללא המרות וללא תוספות. מה שלא הוצג בתכנית המקורית לא יוצג בתרשים זה. מה שכן, ניתן להציג כל תרשים הנדרש להצגה ראויה של התכנית בפני הועדה בעזרת תרשימי סביבה ונספחים. אגב, צפיתי בצילום התכנית שלך ומצאתי בו בעיה אחרת. בחלק המערבי של התכנית מסומן מגרש שאינו צבוע והוא ממוסגר בגבול תכנית. אני מניחה שזהו שטח שהתכנית אינה חלה עליו? אם לא, אבקש את סליחתך מראש על ההרצאה הבאה, ואשמח אם תסבירי לי מה הסיבה לאזור הבלתי צבוע. אם כן, הרי שקיימות כאן 2 שגיאות: 1. את לא יכולה לקבוע מגבלות בניה על שטח שהתכנית אינה חלה עליו. 2. ההנחיה היא שכל שטח התכנית - האזור התחום ע"י פוליגון pgvul1 - חייב להיות מכוסה בתאי שטח, צמודים זה לזה ללא רווחים וללא חפיפות. מה שמחייב אותנו להציב תא שטח גם באזור החור, אלא שתא שטח זה יקבל טיפול מעט שונה מזה שיקבלו שכניו. א. מספר תא השטח יהיה שלילי, לדוגמא:10- (למשתמשי המערכת המקוונת ההנחייה שונתה מעט) ב. בקוד היעוד יוזן היעוד 999 ג. בתוך תא השטח, בצמוד לגבולו, יסומן בשכבה pg0999 פוליגון סגור בעובי נראה של 2 מ"מ שיראה כמו גבול תכנית נראה. ד. בגבול תא השטח שהתכנית אינה חלה עליו לא מסמנים גבול אמיתי pgvul1.