שאלה מסקרנות (ומתוך סיפור אישי) -

uriler

New member
שאלה מסקרנות (ומתוך סיפור אישי) -

באיזה שעות בד"כ אתם מבשלים? סדר היום שלי די עמוס, אני מתחיל במעבדה (סטודנט לתואר שני מחקרי) מוקדם יחסית וחוזר מאוחר די מותש. אחרי שאני נח קצת, אני יוצא לעשות ספורט (בעיצומה של דיאטה + משטר אימונים די חריף :p), חוזר ומתקלח. יוצא שבשעות כאלו (23:00 והלאה) אני מתחיל לבשל (לא לאכול כמובן, ארוחה אחרונה ב 20:00 ולא מעבר, רק יוגורט אחרי האימון). לפעמים אני מסיים רק ב 1:30, נהנה מהניחוחות ונרדם עם חיוך (בישול זה תרפיה, לא?). תוך כדי בחישת הבולונז שמתבשל לאיטו עלתה במוחי השאלה הסקרנית מתי רוב הכותבים פה מבשלים? אמא שלי (עקרת בית) מבשלת רוב הזמן, כמעט תמיד יש משהו על הגז / שיש וכו'. אחותי (סטודנטית ועובדת) מבשלת אחה"צ בד"כ, לפעמים בבקרים כשהיא מתחילה מאוחר. מה אתכם/ן?

prizman

New member
מתחבר למה שכתבת.

גם בשבילי בישול הוא תרפיה. מבשל כדי לבשל, לא כדי לאכול, עצם ההנאה היא בבישול. וגם אני נגרר לשעות מאוחרות כדי לבשל.

udical

New member
המממ... יש כמה אופציות

אם זה באמצע"ש, אז בד"כ כחצי שעה עד אחרי שאני חוזר מהעבודה. אבל בד"כ זה בשישי או שבת. מכין סיר גדול, זה מחזיק עד יום רביעי וביום חמישי אוכלים שטויות או ניקיון מקרר או אוכלים בחוץ.

אליה ל

New member
משתנה, כשאני "צריכה" ובהתאם ללו"ז

אם אני במשמרת צהרים אז מבשלת בערב וזה יכול להיות סביב 21:00 כשאני חושבת על זה נראה לי שאני מעדיפה לבשל בשעות אחר הצהרים ערב - אלו הן השעות הרגועות והשלוות בדרך כלל ואז פשוט כיף לבשל שנה טובה

תלוי מה אני מבשל

מרקים כשאני מתפנה..וכן גושי בשר גדולים.מה שנשאר למקפיא. קציצות מטוגנות או שניצלים לפני ההגשה ..טיגון אני מגיש מהמחבת.. בכל מקרה לא חשוב מתי . תמיד יש במקפיא עזרה -ראשונה ..להפתעות... חג שמח צ'י

milch

New member
צ'י! זה לא אמת בפירסום!

זה היה ב-5/12/2009? שנה טובה וחג שמח!

למעלה