שאלה מסקרנת שחושב עליה רבות:

VAMPhantom

New member
שאלה מסקרנת שחושב עליה רבות:

אם גרסת 25שנה לת'רילר אכן תכלול: עוד שירים שלא יצאו עוד + גרסאות מיקס חדשות לשירים (לחלקם), האם לדעתכם, זה יחשב כאלבום חדש דנדש?! (כדוגמת HISTORY IN THE MIX) או סתם עוד דרך לסחוט ת'מעריצים במוצר שנתחן כבר בעבר רבות?!;) (כדוגמת ה-SPECIAL EDITIONS)

רק שתדע..

שלא יהיו לך ספקות, הולכים לצאת באלבום הזה שירים חדשים.. בקליפ של אבוני שומעים בבירור חלקים מ-don't be messin' around.. ולא נראה לי שזה יחשב כאלבום חדש.. כי נראה לי שמישהו אמר שהמהדורה הזאת של טרילר יוצאת החודש, לא? וכל הדיבורים על האלבום החדש זה שהוא יהיה בתחילת 2008, אז זה פשוט תוספת מתוקה כזאת.. :)

הנה הקליפ המלא של אבוני..

שמע מה הוא שר בדקה 1:44.. http://www.youtube.com/watch?v=VgReR5evtc4

VAMPhantom

New member
צר לי לאכזבך;)

זה בבירור: THE WAY U MAKE ME FEEL זה מה שהוא שר שם ברקע, בדקה שציינת;) (אגב, אחלה קטע מלא של הבוני)

dancing gabriel

New member
זה לא ייחשב כאלבום חדש

כי זה לא אלבום חדש. לא יכול להיות שאנשים יעבדו שעות באולפן ויקליטו שירים ויכתבו שירים חדשים ויאספו חומר מסויים ויגדירו את זה כאלבום חדש ומצד שני יבוא אמן מסויים יעשה רמיקסים לשירים שהיו יוציא עוד שירים שלא שוחררו וגם זה יוגדר כאלבום חדש. זה יוגדר כתוספת, הקדמה למשהו גדול שאמור להיות האלבום המקורי. אם זה הולך להיות כל מה שמייקל הולך להכין לנו ואני כמעט משוכנע שלא, אני תכלס אתכזב..

VAMPhantom

New member
אז, לפי התיאור שלך...

אתה פחות מחשיב למשל, דוגמית, את BLOOD... כאלבום חדש בזמנו?! אחרי הכל, האלבום רובו מיקסים + 5שירים חדשים (ששניים מהם משלימי הסרט-TV)

dancing gabriel

New member
5 שירים חדשים זה כבר משהו...

אבל השירים שייכנסו לטרילר לפי מה שהבנתי הם שירים שלא שוחררו שהקליטו אותם ב82 ורק ירומקסו לתקופה הזאת כך שאין שום מקום להשוואה. גם לפי התאור שלי אי אפשר להתעלם מהעובדה שלהוציא אלבום רמקסים שנתיים אחרי שהוצאת אלבום כפול כמו הסטורי זה סבבה הרבה יותר מאשר להוציא אלבום רמקסים אחריי 6 או 7 שנים שבהם לא הוצאת שום אלבום.

VAMPhantom

New member
בתכלס?! צודק...

והאמת, אומנם אתאכזב גמכן, אם זה האלבום שהוא מכין, אבל בינינו?!;) אחרי הכל, זה מייקל... אין לדעת מה הוא מכין ממש... (נ"ב: רעיון אחר ש...(המילה שאסור לי לומר, שורש ח.ש.ב;) הוא אלבום כפול, כדוגמת HISTORY, דיסק אחד חומר ישן + דיסק שני חומר חדש)

למעלה