שאלה מסקרנת

שלומנה

New member
שאלה מסקרנת

שלום לך אורן אהרוני , היית מאוד מעוניין מה עיסוקך ? הכוונה האם אתה עוסק בתחום התקשורת ? עיתונאי , כתב , עורך , משהו בסגנון ? או שפשוט יש לך הרבה זמן פנוי והרבה מקום בזכרון ? אני פשוט מתפעל מכך שידך נוגעת בכל ....

תשובה

קודם כל יכולת לעשות את זה בפרטי ואולי זה לא קשור לפה , אבל בכל זואת אני ירשום בקצרה .. אני קיום בן 23 - חודש וחצי אחרי צבא . למדתי להנדסאי ולכן התגיסתי מאוחר . זה נכון כיום יש לי המון זמן פנוי , וזה בגלל שאני עדין לא עובד ובכלל לא חיפשתי עדין עבודה , וזה בגלל סיבה אחת , לנוח קצת אחרי שעבדתי קשה 3 שנים בצבא . ובזמן הפנוי לעסוק בתחבבים שלי כולל אולימפיאדה . לגבי המידע , יש לי ידע עצום (בלי להשתחצן) בכל מה שקשור לספורט , כדורגל , כדורסל , טניס וכל ספורט שאתה לא רוצה . אגב משהו שקשור ... יש את החידון של ידיעות אחרונות לקראת האולימפיאדה וכל יום אני שובר את השיא שלי ... היום עניתי ברציפות על 21 שאלות על האולימפיאדה , ואני חייב להגיד שהשאלות חלקם קלות , עד שמגיע לך שאלה כמו .. מי לקח ב-84 בזוגות בטניס שולחן . מאיפה תביא את התשובה במשך 30 שניות ... נותר רק לנחש . * אגב בחידון זכיתי כבר ב-2 שעוני יד , ועניתי על מעל 200 שאלות בפחות מ-4 ימים . אפשר לשאלו אותך במה אתה עוסק ???

שלומנה

New member
אולי כדאי

לך לבדוק עם יש משרות פנויות הקשורות בספורט . לי יש עסק פרטי ללימוד ואימון שחייה .

למעלה