שאלה מס' 3(האם לצאת מהארון או לא?)

נ ו ל י ה

New member
שאלה מס' 3(האם לצאת מהארון או לא?)

קודם כל תודה לכל מי שענה על שאלותי הקודמות. בעוד כמה דקות, לאחר שאסיים את ההודעה שאני כותב כרגע, אני עומד להיכנס לארון לבצע שיחזור (רק בימים אלו גמרתי לכתוב את הרשימה). אני גר בעיר, אין לי מערה בחצר, ואין אני יכול לבנות ארגז בסלון, על כן פיניתי לי תא אחד בארון הבגדים, ושם אני מבצע את השיחזור. השאלה שלי האם למי מבאי הפורום יש איזה שהוא רעיון מוצלח יותר, או יודע על איזה שהיא מערה באיזור המרכז ששם אפשר לבצע שיחזור, או אולי מישהו שפתח באיזור המרכז "קפה שיחזור" (דומה לקפה אינטרנט). וגם שמעתי על מישהו שבנה ארגז מתקפל לשיחזור (גם רעיון). תודה: מנוליה.

...

הייתי שואל מה זה שחזור אבל מעדיף להגיע לזה מתישהו. באיזור הרי ירושלים יש המון מערות באמת נהדרות ואם תרצי גם בהרי הכרמל יש. אני משוטט המון במערות ירושלים ויש בהן רק מן הטוב, אפילו כשיש רוח הן מחללות. :)

אני משחזרת סתם על המיטה

ומישהו סיפר לי שהוא משחזר בשירותים. אה, כן, ולפעמים אני משחזרת גם בפקקים. מה שחשוב הוא לשחזר, לא נראה לי שממש חשוב איפה. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

נ ו ל י ה

New member
דרך אגב.....

את הרעיון של הארון לקחתי מתוך ראיון שנתנה "קרול טיגס" לירחון דרום אמריקאי (לא זוכר את השם) הירחון עוסק בנושאי מיסטיקה.

אסולית

New member
הי נוליה

עד כמה שידוע לי, אין צורך במערות לשם יצירת שחזור. תחשוב פשוט. אז מה, תשאר שו-שואיסט איתי?

למעלה