שאלה מס' 4 - שבוע שישי כמה במעגלי השנה יצאו?
M MENIMEN M New member 12/5/04 #13 פרוט של מעגלי השנה 1)מרדכי בן דוד, 2 ו 3)אברהם פריד, 4)אול סטאר מסביב לשנה עם הרבה זמרים
ר רפוש rafush New member 12/5/04 #14 לא ידעתי על אול סטאר שזה שייך למעגל השנה. אבל ברור שאני מכיר את הדיסק הזה.
M MENIMEN M New member 12/5/04 #15 כמו שזכור לי אין הכונה לאול... סטאר הידוע אלא לאול סטאר אחר שקשור למעגל השנה דיסק לא כל כך מוכר
M MENIMEN M New member 12/5/04 #7 אני מבין אותך לי זה קורה הרבה פעמים ושבוע שעבר הפסדתי דיסק בגלל זה כאשר את התשובה שהיתה אמורה להיות השלישית שלי ניסתי לשלוח במשך 40 דקות עד שמתנדב כבר כתב את התשובה
אני מבין אותך לי זה קורה הרבה פעמים ושבוע שעבר הפסדתי דיסק בגלל זה כאשר את התשובה שהיתה אמורה להיות השלישית שלי ניסתי לשלוח במשך 40 דקות עד שמתנדב כבר כתב את התשובה
ש שלוםושלום New member 12/5/04 #9 פשוט נמאס! מהחברה האטומה ששמה אורנג`, אפשר פשוט להשתגע מהיחס שלה לגולשים פשוט טמטום וטיפשות, מישהו צריך לנענע אותם עד היסוד עקב האטימות הזאת.
פשוט נמאס! מהחברה האטומה ששמה אורנג`, אפשר פשוט להשתגע מהיחס שלה לגולשים פשוט טמטום וטיפשות, מישהו צריך לנענע אותם עד היסוד עקב האטימות הזאת.
ש שלוםושלום New member 12/5/04 #17 אתה כנראה לא ממש... מבין מה המשמעות של מה שאתה כותב, אבל אני בונה על זה שלאט לאט תבין.