שאלה מעט מביכה...

infatuation

New member
שאלה מעט מביכה...

אני חוששת שיש לי פטריה בנרתיק, ולא ידעו בדיוק על איזה שמן להמליץ לי לאמבטיה, האם שמן עץ התה הוא? כן אגש בקרוב לגניקולוג אך לצערי יש תור רק לשבוע הבא.. כך שלפחות אני יעשה עם זה בעצמי משהו לבינתיים

yoelnd

New member
כן כמו שאמרת.......

היי השימוש בשמן עץ התה הן לשטיפה וגינאלית והן למריחה יהיה יעיל מאוד. אופציה נוספת: ברבע כוס מים לשים כמה טיפות מהשמן, לשים טמפון ואז להחדיר לכשעתיים ולהוציא וכן אפשר להשתמש ביוגורט ביו באותן אופציות הנ"ל לאותה מטרה. בהצלחה!

infatuation

New member
תודה רבה!!

על הביו כבר אמא אמרה לי.. אבל עם טמפון עוד לא ניסיתי... בכלליות טמפון מאוד מפחיד אותי
אבל אני מניחה שאני אסתדר כבר

0 אור 0

New member
אם את סובלת (איזו שאלה?)

את יכולה להתקשר למרפאה ולבקש לדבר עם האחות, שתייעץ לך אם כדאי להכניס אותך לגניקולוג כמקרה דחוף (והם תמיד שומרים תורים כאלו), וגם אם היא אומרת שלא, תשאלי אותה אם לא כדאי שתעשי בינתיים את המשטח, כדי לאבחן בכלל ממה את סובלת. כך לפחות תגיעי לרופא בעוד שבוע עם תשובת מעבדה. בכל מקרה, גם אם הבעיה היא לא פטריה - אז התשובות שכתבו לפני לא יזיקו - שמן עץ התה (מהול) או יגורט ביו.

טיפול לדלקת וגירויים פנים דלקתיים|@

לכמות של חצי ליטר מים 2 טיפות שמן אתרי ברגמוט. 1 טיפה שמן אתרי קמומיל. 1 טיפה שמן אתרי מנתה. לערבב את השמנים האתריים יחד להוסיף להם 5 טיפות חומץ תפוחים לערבב שוב יחד. ולהוסיף למים. מעולה באמבט. המשך ערב טוב.

למעלה