שאלה "מעט" מוזרה לדיאטנית בלבד

שאלה "מעט" מוזרה לדיאטנית בלבד

אוקיי אני בת 17 וחצי ובבית הספר אני מרחיבה סוציולוגיה ופסיכולוגייה אני יודעת שפסיכ' מתפצל באוניברסיטה להמון היבטים ותחומים שונים חשבתי קצת על העתיד שלי והכל ואני באמת רוצה ללמוד את זה באוניברסיטהאבל אני רוצה ללמוד אך לטפל בנערות אנורקטיות במישור הנפשי (לא הפיזי כאילו של המשקל והבעיה הרפואית שבה כבר ממש רופא מטפל) שאלתי היא האם בשביל ללמוד מקצוע כזה כמו שאני רוצבה יש ללמוד רפואה כלשהי כי אני יודעת שבאנורקסיה ישנם הרבה מישורים בטיפול... אני שואלת אותך כי כתוב שבפורום יש לדיאטניות ניסיון עפ אנורקסיות והפרעות אכילה אז מה בדיוק צריך ללמוד ומה אתן למדתן לפני שהפכתן לכאלה!!

אן8

New member
בשביל לטפל

את צריכה ללמוד פסיכיאטריה,או פסיכולוגיה קלינית (תואר שני), או עבודה סוציאלית קלינית (תואר שני).

ייעוץ

לפי מה שאת כותבת נראה לי שאת אכן רוצה לעסוק במקצוע טיפולי נפשי:עבודה סוציאלית קלינית, פסיכולוגיה קלינית, פסיכיאטריה וכו'. דיאטניות למדו תזונה קלינית ולאחר שהוסמכו (כלומר עברו התנסות קלינית בבית חולים וקיבלו רישיון ממשרד הבריאות) חלקן מתמחות בתחומים שונים: כירוגיה, נפרולוגיה וכן, גם הפרעות אכילה וזה אומר שהן לקחו קורסי הרחבה בתחום זה , הן עובדות במרפאות של הפרעות אכילה כלומר גם הניסיון וגם הידע שהן רוכשות לאחר הלימודים הופכים אותם/ן לכאלה...

למעלה