שאלה מעמיקה בנושא צילום

שאלה מעמיקה בנושא צילום

כן, כן, דור הדיונים המוזריים וחורצי הגורלות הגיע... אחרי שבימיים האחרונים הגבר ואני שקענו בשאלה האם, במידה ואני נכנסת היום להריון, אני אעשה הפלה או לא (לא, אין לנו תוכניות, קשור לבחורה שהד"ר טיפל בה והגיעה להפלה בשבוע מתקדם, 31+)... עלה נושא דיון חדש בבית. בעד או נגד צילומי שולחנות ? - כלומר, האם לעבור בין השולחנות ולהצטלם עם כל האורחים יושבים יפה ובכך להבטיח שכולם מופיעים בתמונות ? חסרונות - גוזל זמן מאיתנו, מוציא תמונות די משעממות; יתרון - כולם בתמונות, במילא אנחנו מסתובבים להגיד שלום. האופציות הן, כמובן, לזרוק ז על כולם, לעשות מה שבא לנו ולסמוך על הצלם שאנשים יתועדו... ולקחת סיכון שלא כולם יתועדו... מה דעתכם ? מה אתם עשיתם או מתכננים לעשות ??

יעלי2

New member
צילום שולחנות כן או לא

לפי מה שהבנות מספרות, תהיו בקבלת הפנים ותצתלמו תמונות ספונטניות עם מוזמניכם. כך יחסך צילום משעמם ופולשני (שוב צילמו אותי בולס), ולא יחסרו לכם צילומים עם האנשים האהובים/חשובים.

*שיר

New member
מסכימה ומנסיוננו

אנחנו החלטנו שהחתונה היא בשבילנו ושאנחנו הולכים להנות בה, כל אחד עפ"י דרכו. אני על רחבת הריקודים והחתן בבריכה
ובוודאי שלא תכננו להסתובב בין השולחנות ולהצטלם צילומים משעממים ובנאליים (לדעתנו, וסליחה עם כל מי שחושב אחרת) אני טענתי שמי שחשוב לו לראות ולדבר איתנו, יגיע בזמן ולכן גם יזכה לצילומים בקבלת הפנים - או- לחילופין יעשה שמח וירקוד ולכן יזכה לתמונה על רחבת הריקודים! ואכן כך היה!! לרוב האורחים יש תמונות מקבלת הפנים. אלה התמונות הכי מגניבות - חיבוקים נשיקות וצחוקים, אמא א´ מציגה את חבר א´ לאמא ב´ וכן הלאה, ואני עושה לאורחים פוזות של דוגמנית עם השמלה
בקיצור הילה, בעיני הכי חשוב להנות במהלך הארוע גם עם זה על חשבון "התיעוד"

tamar111

New member
תשמעי יש לי פתרון פצצתי.

קודם כל רק שתדעי שאני נגד צילומי שולחנות... אנשים לועסים זה לא שיא האטרקציה מבחינתי.... אבל, אם להיות כנה, שבועיים אחרי יש לי 2 הערות. 1. זה שבאמת חסר לנו תעוד של אנשים... אבל... 2. זה בגלל שהם לא הגיעו לקבלת פנים. כי מי שהגיע מתועד ועוד איך. ולמרות זאת, אני לא מצטערת שאין תמונות עם שולחנות... אותי גררו לשולחן אחד, וכשראיתי את התוצאה היא נראתה לי כל כך סתמית ומשעממת. ועכשיו הפתרון: זה כמובן תלוי במספר המוזמנים, אבל תשקלי את זה. אנחנו הפקדנו את אח שלי וחברה שלו על 12 מצלמות חד פעמיות, הם היו צריכים לחלק את זה לשולחנות של החבר´ה הצעירים (חברים שלנו) , להסביר להם שהמטרה היא לצלם את עצמם בשולחן , לעשות קטעים ולהשתגע עם זה.. ובסוף להשאיר את זה על השולחנות. קודם כל, התוצאות מצחיקות נורא, יש תמונות מטופשות, וחלק ממש מוצלחות (זה לא באתר), סך הכל היו לנו 12 מצלמות. מכל חבילה בחרנו את התמונות היותר רציניות וגם כאלה שגם אנחנו מצולמים בהן. את התמונות האלה נשים באלבום נפרד. את כל השאר נחלק לחברים למזכרת... ככה אתם כבר חוסכים צילומים של שליש מהשולחנות (בערך), ויש לכם תעוד מקורי ומשעשע ולא סתם לעיסות. עם המבוגרים... זה כבר לשיקול דעתכם... האנשים החשובים יגיעו לקבלת פנים, ואתם כבר תתקבצו להצטלם איתם באופן טבעי.. עם כל השאר... למרות שהם לא מתועדים אצלנו... זה לא ממש מפריע לנו... מקווה שעזרתי.

אינצה

New member
איזה קטע, גם אנחנו עשינו את זה

חילקנו 16 מצלמות חד פעמיות לשולחנות של החבר´ה והמשפחה ועליהן הדפסנו הוראות שימוש וגם הנחיות שרצוי מאוד להשתגע
אממה, בסוף הערב מצאנו רק 3 פילם על השולחנות. עד היום אין לנו מושג איפה כל השאר. וכשפיתחנו את השלושה, יצאו מעט מאוד תמונות שהיו באיכות לא משהו בכלל (מגורענות, חשוכות וכו´). אני לא יודעת למה, המצלמות היו דוקא מאיכות טובה. אולי הפלאש לא היה מספיק חזק או שהם לא ידעו להפעיל אותו.

אינצה

New member
איזה קטע, גם אנחנו עשינו את זה

חילקנו 16 מצלמות חד פעמיות לשולחנות של החבר´ה והמשפחה ועליהן הדפסנו הוראות שימוש וגם הנחיות שרצוי מאוד להשתגע
אממה, בסוף הערב מצאנו רק 3 פילם על השולחנות. עד היום אין לנו מושג איפה כל השאר. וכשפיתחנו את השלושה, יצאו מעט מאוד תמונות שהיו באיכות לא משהו בכלל (מגורענות, חשוכות וכו´). אני לא יודעת למה, המצלמות היו דוקא מאיכות טובה. אולי הפלאש לא היה מספיק חזק או שהם לא ידעו להפעיל אותו.

מזאלונה

New member
צילומי שולחנות זה מ-ש-ע-מ-ם!!!!!

אני הודעתי באופן רשמי לפני החתונה שאין לי שום כוונה לעשות "סיבוב ניצחון" בין השולחנות ולהצטלם ליד כל שולחן עם הדודות של סבתא נחמה. עשינו סיבוב קצר (מאוד!!!) בין השולחנות של ה- VIP רק בשביל הכבוד, והשארנו לצלם את העבודה הקשה... לתפוס אותנו עם האורחים בזמן קבלת הפנים והריקודים. התמונות יצאו מקסימות!! יש שם תמונות נהדרות שלי ושל הבעל, שיחייה, עם כל החברים של סבא וסבתא, תמונות ספונטניות ומעניינות. ההורים של הבעל (שיחיייה, שיחייה!!) הצטלמו כמעט עם כל החברים שלהם ליד השולחנות ואני חייבת להגיד לכם שאלו התמונות הכי משעממות מהחתונה. כמה אפשר לראות אנשים יושבים ליד סטייק חצי אכול וסלט נבול? אם הדאגה שלך היא שלא תהיינה לך תמונות לתת לאנשים אחר כך, אז ככה: א. בדרך כלל מצליחים בכל זאת לתפוס את כל האנשים. ב. למי שלא צילמו אותו, למשל אצלנו, את אחראית המטבח של בית הספר שבאה לחתונה ומאוד רציתי לתת לה תמונה כמזכרת,נתנו תמונה יפה שלנו עם הקדשה קצרה מאחורה. לא היתה עם זה שום בעיה!!!

היסטוריה בפורום !

גבירותיי ורבותי, קונצנזוס מוחץ מקיר לקיר נגד סיבובי שולחנות (פרט לשלב הסבא-סבתא-VIP)... אני חושבת שזו הפעם הראשונה שכולנו מסכימות על אותו הדבר !!! לידיעתכם, אגב, הדברים יועלו בפורום הזוגי הקרוב של הילה והגבר, הווה אומר ליד השולחן בסלון, עם ארוחת הערב והחדשות של 20:00... יחי הבורגנות המשמימה. נ.ב. אני משתעשעת ברצינות ברעיון המגניב של מצלמות...

dorlim

New member
ובאותו עניין...

אבא שלי (דורון) התפלץ כששמע שאנחנו לא נעשה סיבוב שולחנות. כשהסברתי לו שבמקום זה אנחנו נצטלם עם החברים שלו בקבלת הפנים (ותהרגו אותי, אני לא מבין למה הם צריכים תמונה איתי, מה הם לא יכולים להצטלם לבד?), הוא פשוט אמר שלא ייתכן דבר כזה. הוא חייב שתהיה תמונה של החבר´ה שלו ואני. מה להגיד לו כדי להוריד אותו מהעץ מצד אחד, ומצד שני, לא לפגוע בו? ניסיתי, כאמור, להסביר לו שנצטלם עוד קודם, בקבלת הפנים, אבל זה לא עזר. הוא דווקא אוהב את התפאורה של החסה בשיניים עם החצי שניצל בצלחת והרוטב על החולצה...

אתה יכול להגיד לו ש...

דבר ראשון אתה מסכים איתו (וזה בשביל לא ליצור חיכוך כבר מההתחלה...) אבל שאתה מתנה את זה בדבר אחד שאתה מוכן לעשות את המילום הזה עם החברה שלו בסיטואציה אחת שבה כולם מופיעים בתמונה ושזה באחריותו שלו לארגן את התמונה ובמקביל תנסה להבהיר לו שחשוב לך מאוד לא להתנתק מהאירוע כי מניסיון שלי ברגע שהזוג עוזב את רחבת הריקודים האירוע דועך וקשה מאוד להחזיר אותו לאנרגיות שהוא היה בו (אפילו לתקליטנים הטובים שבחבורה) אבל מה שחשוב זה לעשות את זה בדיפלומאטיות נכונה. בהצלחה אייל...

shapo66

New member
לגבי בזבוז הזמן בסבב השולחנות

נראה לי שלא נוכל לגמרי להימלט מזה. בטוח ההורים יגררו אותנו בשלב כלשהו להצטלם עם החברים הקרובים לפחות. בכל מקרה, אני מקווה שכולם יהיו על רחבת הריקודים כך שלא נצטרך לבוא אליהם... בעניין המצלמות החד-פעמיות - גם אנחנו הולכים על זה. אבל חשבנו לשים על כל השולחנות. אחרי שקראתי את ההודעות פה, נראה לי שנשקול שוב את העניין ואולי נשים רק על חלק מהם? נחליט לפי סידורי הישיבה?? נקודה למחשבה.

סיגל2

New member
אנחנו הסתובבנו בין האנשים בזמן האוכ

ואני מקווה שהצלמים תפסו קטעים מהסיבובים האלה, כי היו כמה קטעים נחמדים. אך ממש לא הצטלמנו במכוון, אלא אם ביקשו מאיתנו במיוחד. אני חושבת שבזה שהצלמים תופסים אותנו בכל מיני קטעים מבלי שנבחין שהם מצלמים אז זה נראה הרבה יותר טבעי מאשר כל הפוזות של ההצטלמות עם האורחים.

יש לי עוד הערה /הארה...

חשוב לזכור שכל ההסתובבות בין השולחנות וצילום לפעמים מפריע לזוג שנמצא באופוריה מוחלטת של החתונה ולאורחים גם(בדיוק כשהשוסי מתעכל וכו´...), ומה שהכי חשוב זה שהמיקום ליד השולחן לא תמיד נראה הכי אסטתי בתמונות (בלאגן של אוכל וכלים מפוזרים על השולחן) ולא תמיד אפשר להקים את כל השולחן ולהזיז אותם למקום יותר "נקי" בשביל להצטלם. בכול אופן השיקול של להצטלם בקבלת אורחים הוא הכי נכון וכך אתם גם מצטלמים אם האנשים הכי חשובים לכם ובכול מקרה במידה ופיספסתם אפשר בסוף לפני שהולכים בכל אופן כדאי להימנע מהשולחנות לדעתי. שיהיה בהצלחה אייל...

למעלה