שאלה מעניינת. אולי אפילו מיני-סקר

• פותח הנושא o_mer
  • פורסם בתאריך

o_mer

New member
שאלה מעניינת. אולי אפילו מיני-סקר

יצא לי לפגוש (בעולם האמיתי) שני אנשים שאני מכיר מכאן. בנוסף יש שניים שדיברתי איתם בטלפון ואחת שאני די בטוח שראיתי ברחוב. --- סתם מתוך עניין - מה הסטטיסטיקה אצלכם? עומר.

איה@

New member
ולי יצא ../images/Emo26.gif

לפגוש את חמדה - שהזמינה אותי לארוחה
ולדבר בטלפון עם אוהד - שראיין אותי לכתבה שלו. אבל בפורום עיצוב גרפי - ארגנו מפגש (אצלי בבית
) כך שיצא לי לפגוש עוד כמה מהחברה´ שנמצאים כאן ושם. וחוץ מזה - היה מפגש מנהלי פורומים של תפוז - וגם שם פגשתי כמה בעלי יומנים/בלוגים חלק מהמנהלים שמנהלים בלוג העדיפו להשאר חסויים אבל בסך הכל נראה לי שאני מכירה די הרבה מהדמויות. וכל זה בלי להזכיר שיחות נפש אל תוך הלילה באיסיקיו
עם רבים וטובים מכאן.
איה.

לא פגשתי אבל...

לא פגשתי אף אחד (למרות שהייתי רוצה). אבל דיברתי עם הרבה אנשים , כמו איה , קופידונית , רן ו....... כמובן שיש הרבה אנשים מחו"ל שדיברתי המון (ואני עדיין מדבר) רק שהם בראה"ב , בריטניה , גרמניה , נורווגיה וכו פשוט אי אפשר להיפגש.. בטלפון לא דיברתי עם אף אחד.

ohad m

New member
אצלי

לא נפגשתי עם אף אחד. בטלפון דיברתי עם איה,עם אמיר ועם עוד איזה אפס אחד שהיה עסוק מדי מכדי לפגוש אותי לכוס בירה, ככה שמאז אני לא ממש מחזיק ממנו.
חוץ מזה - יש אנשים (כמו חמדה ואמיר למשל) שגם אם לא אפגוש אף פעם תמיד ארגיש שהם ואני בני בית. אוהד

o_mer

New member
ההוא היה עסוק

אני נשבע. באמת. (הייתי צריך לחפוף את השיער באותו ערב)

xero1

New member
לי יצא לפגוש את איה לשתי דקות

מתכנן לפגוש את רוי בחופש. אהמ... היה מפגש פורום עיצוב גרפי? מה, יעני רק הותיקים-ותיקים-המבוגרים-הכלים ניפגשו? :\ מוזר

איה@

New member
אחחחחחח פגישה שכזו........./images/Emo140.gif

אני מרגישה טפיחה עדינה על הכתף, מסתובבת, רואה חתיך עולמי!
ששואל אותי "סליחה את איה?"...... בקושי הספקנו להחליף שני משפטים - והטרמפ הגיע היינו חייבים להפרד. תגיד - לאן נעלמת??? מה קורה איתך? מה עם 404?? והכי חשוב - מה שלומך?
איה.

xero1

New member
LOL

404? בחופש בחופש.... כן, באמת לא יצא לדבר יותר מידי זמן
שיהיה במפגש פורום בלוגים :)

0רחלי

New member
במקרה שלי,

חוץ מהעובדה שאני גרה עם בלוגר באותו בית ועומדת להתחתן איתו, לא פגשתי אף אחד מהבלוגרים. אפילו לא דיברנו בטלפון...

למעלה