שאלה מעניינת בנוגע לניק דיאז והפסילה על סמים

yair_bar

New member
מנהל
שאלה מעניינת בנוגע לניק דיאז והפסילה על סמים

קראתי עכשיו שעורך הדין שלו טוען שיש לו אישור לצריכת מריחואנה רפואית. אם אני מבין נכון בארה"ב, האישור תקף רק למדינה שבה אתה גר, אבל מעבר לכך - מה המשמעות של אישור כזה מבחינת בדיקות לגילוי חומרים אסורים שנערכות לקראת קרב?

האם אישור כזה תופס? במידה והלוחם באמת משתמש לצרכים רפואיים - האם הגיוני והוגן לפסול אותו מהקרב בשל כך?

בטח ובטח שמדובר במריחואנה שעליה כבר דיברנו לא אחת בפורום כחומר שהוא רק חצי בעייתי מבחינת תרומה אמיתית לשיפור היכולת שלך כלוחם

AmitNHB

New member
זה לא אוכל.

יש לו אישור לקנות מריחואנה בחנות, לא להשתמש בזה בקרב MMA. שלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שכל העניין הזה הוא מפגר ושאלוהים יעזור לנו שאנחנו חיים בחברה בה מריחואנה זה אסור אבל אלכוהול מותר אבל לא, זה לא אוכל.

danielmo1

New member
לצערי זה לא תופס במקרה הזה

מריחואנה היא סוג של משכך כאבים, ולמרות שיש לו אישור רפואי כזה או אחר הוא עוסק במקצוע שאסור לו להשתמש בחומר מהסוג הזה (מסוכן או לא מסוכן שכל אחד יחליט לבד).

זה פשוט מתנגש ופוגע בו נטו

זקס11

New member
השאלה הלא נכונה

ספורטאים נדרשים לעמוד בדרישות מימירות יותר מאדם ממוצע. למשל, אדם שעובר טיפול הורמונלי ע"י רופא, יכול להגיע לערכים שסונן או אוברים הגיעו אליהם.

או דוגמה אחרת- הבת שלי (בת חצי שנה) השתעלה במשך כמה ימים, והיא קיבלה טיפול בסטרואידים ע"י אינהלציה. אם היא הייתה ספורטאית אולימפית, כזו כמות הייתה יכולה לפסול אותה.

בקיצור, זה שמשהו חוקי, לא הופך אותו למותר ללקיחה ע"י ספורטאי.

למעלה