שאלה מעניינת בנושא AOS

shiraharrison

New member
שאלה מעניינת בנושא AOS

שמתי את זה גם בפורום ישראלים בחו"ל אבל לאחר ש"גיליתי" את הפורום הזה: שלום לכולם, חברתי הטובה נישאה לאזרח אמריקאי, והגישה בקשה ל AOS וכבר קיבלה working permit, היא ספרה לי שבשבוע הבא היא הולכת לקבל Permanent resident, היתכן כ"כ מהר? היא עדיין לא עברה בדיקות רפואיות, או ראיון... ובכלל הבקשה הוגשה בקליפורניה לפני 90 יום. האם לעו"ד באמת יש "קשרים" שיכולים לזרז תהליכים??? יש לי פה חברה נוספת שנישאה והבקשה שהוגשה במאי 2002 רק עכשיו מטופלת, היא לא ביקשה Working Permit,והיא הייתה צריכה לעבור בדיקת דם ולהוכיח תשלום מיסים של בעלה וכ"ו... מאוד מוזר לי ההבדל בין שני התהליכים. מה דעתכם?

wdaldal

New member
I got everything fast too

I came to the US on March 15th 2002 & got marride on June 3rd 2002 & I DID all the medical tests & got my working athorisation on July 28 2002. I got my Green Card on April 2003, but I did everything with a lowyer. If you are filing with a lowyer the imigration receiving blue pages from the lowyer but if you are filing by yourself they are getting wite pages & when they see it is from a lowyer they are dealing with it faster. BUT you need LUCK for this there are so many things going on there & they are so in BALAGAN.

למעלה