שאלה מעניינת וקצת מסובכת

moon and sun

New member
שאלה מעניינת וקצת מסובכת

אבקש את תשומת ליבכם המירבי כי יכול להיות שההסבר שלי לא יהיה כל כך ברור, אז אנא עקבו אחריי
נניח יש לנו בחור ובחורה, הבחורה היא טיפוס די שקט, רומנטי וביישן, הבחור גם פחות או יותר כמוה. שני האנשים הללו מפתחים רגשות אחד כלפי השני אך לא באותה המידה, הבחור קצת פגוע (מהעבר) ולכן מתקשה לפתח רגשות ממש חזקים ובסופו של דבר השניים מחליטים להיפרד. לאחר זמן מה הבחורה מחליטה לעשות שינוי בחייה ונהיית יותר... יותר מלאת חיים (אם אפשר לומר ככה). יוצאת, נהנת, מבלה... שמה לב שבחורים רבים מתעניינים בה ומנסים להתחיל איתה, עם חלקם היא זורמת (כמובן לא למשהו רציני) ועם חלקם לא. פתאום הבחור שלה מגלה זאת, רואה כמה היא נחשקת בקרב הבחורים האחרים, רואה כמה היא שמחה, מאושרת ומלאת חיים. יכול להיות שפתאום גם הוא יתחיל לשים אלייה לב? יכול להיות שבגלל תשומת הלב הרבה שהיא מקבלת מבחורים האחרים הוא יתחיל להתעניין בה יותר? ואם כן, יתכן וזה ישפיע על רגשותיו כלפיה או שזה יהיה רק מבחינה של תשוקה ורצון לכבוש את מה שכולם רוצים?

Sefy

New member
כן, בהחלט יכול להיות...

לא מבחינה של תשוקה, אלה יותר קנאה אני חושב...

לפעמים אנחנו לא מצליחים להבין לבד

מה יש לידנו. לא עניין של לאבד משהו כדי לדעת את ערכו. יותר בכיוון שלפעמים איך שאנשים מסתכלים על משהו, יוצר אצלינו הבנה שונה בנוגע לדבר. ראייה נוספת. את אומרת שהבחורה [את..?] פתאום נהיית מלאת חיים - משמע התשנתה בצורה מסויימת. אם כן, חלק בה, הוא כבר לא חלק מהבחורה שהוא הכיר ויכול להיות שדווקא החלק הזה מאוד מוצא חן בעיניו. אם כן, בהחלט ייתכן שכשהוא רואה שאחרים שמים אליה לב [ואולי לדברים שהוא לא שם לב] והוא רואה את השינוי שחל בה, זה ישפיע על רגשותיו כלפיה. או כמו שספי אמר, זו יכולה להיות סתם רכושנות.

מצטרפת לקודמי בשירשור והתשובה שלי

היא כן בהחלט יכול להיות מצב כזה שההוא הביישן ישים לב פתאום וינסה להגיע אל הבחורה ולאו דווקא, לדעתי, מהסיבה שהיא מחוזרת על ידי גברים אחרים ואני לא חושבת שתתעורר אצלו התשוקה והרצון רק לכבוש את מה שכולם רוצים על פי דבריך יתכן שהוא ימצא בה את שמחת החיים שאחרים מצאו וירצה אותה לעצמו מהסיבות הטהורות.... כי לפי דעתי והרגשתי הגברים הביישנים אינם בגדר "שרמנטים הכובשים בין הסדינים" ולהם דווקא יש את הסיבות הטהורות להיות בקשר רציני וזו רק דעתי האישית איך שאני רואה את עניין הגברים הביישנים וזה לפי איך שאני קולטת אותם... עיצה בשבילך - תעקבי אחרי התנהגותם של הביישנים על פי שפת הגוף שלהם תוך כדי שהם מדברים איתך ומה טון הדיבור שלהם (גובה הקול שלהם...). זהו זה ושיהיה בהצלה לביישן עם הבחורה......

למעלה