שאלה מעניינת: למי הייתם מצביעים אם

the first duke

New member
שאלה מעניינת: למי הייתם מצביעים אם

אוקיי אתם רוצים להצביע לירוקים למרות שהם כנראה לא עוברים את אחוז החסימה. לגיטימי, אידאולוגי, סבבה לכם ובהצלחה:) אבל זה לא סותר שאלה מסקרנת וחשובה: למי הייתם מצביעים לו מפלגת הירוקים לא הייתה קיימת, לאיזו מפלגה? אגב לו הייתם יודעים בוודאות שהירוקים לא יעברו את אחוז החסימה הייתם בכל זאת מצביעים לה מתוך עקרון או משנים את דעתכם? נכון אלו הן ספקולציות, אך פוליטיקה ומערכת בחירות מלאים בספקולציות ואלו הן שאלות מעניינות לדעתי.

the first duke

New member
התכוונת להצביע ש"ס ותצביע ירוקים?

חחח או מרזל?! נראה לי שאתה בוחר הירוקים הכי ימני ויוצא דופן שיש בערך......

sarit4

New member
אני הצבעתי להם גם בבחירות קודמות.

ואצביע גם כעת. אני חושבת שהעם שלנו כנראה לא מספיק חכם בכדי להבין שיש דברים שהורגים אותנו לא פחות מהשטחים.... מים באיכות ירודה למשל. זיהום אויר קטסטרופלי. העדר ריאות ירוקות. זיהום בכל שביל ונחל. עליית מדאיגה בתחלואה נשימתית בקרב ילדים. עלייה מדאיגה במקרי הסרטן. ובכלל, לא מגיע לנו קצת איכות חיים כאן ? לא מגיע לנו לנשום אויר נקי ? לשתות מים צלולים ? להשתכשך בנחלים ובנהרות ללא מתכות כבדות ושאריות מפעלים מזהמים ? לאפשר לבעלי החיים לחיות את חייהם בכבוד בלי שנחסל להם כל פיסת קרקע ? להיכנס לחופי הים ולהנות ממים מרהיבים בלי שפכים ושאריות שקיות ושאר חולירות ? לא מגיע לנו חופים נקיים מבניינים וקבלנים רודפי בצע שנוגסים בכל פיסת חוף ?? לעם הגרמני מגיע ולנו לא ?! כשמדברים על זה בשיחות סלון - כולם מסכימים שמגיע לנו. אז יאללה - תעשו מעשה. תפעלו לשינוי איכות הסביבה, כי בתכל'ס - זה מה שהורג אותנו באמת.

חבל ששוכחים שיש כבר זמן רב שואה

חיה נושמת ובועטת במובן השלילי כמובן לצערי,כלפי החיות. נמאס לי שמדברים על דברים שנראים מאוד אינטרנסנטים כמו לדאוג רק לעצמנו. לפני שדואגים לעמנו צריך לזכור שיש זדרי עדיפויות שבראשם עומדים אלה שצריך לעשות עבורם לפני שדואגים בשבילנו ."האח"(בני-האדם) הגדול צריך לעזור קודם ל"אח" הקטן(החיות) בעיקר שאנחנו למעשה הבאנו ל"אח" הקטן את השואה אותה הוא סובל מיד יום ויום .אנשים אפילו לא מקשרים לכך שהמחלות שנגרמות לחיות היא תוצאה מהיחס שלנו אליהם. כמו מחלת "הפרות המשוגעת (איך אפשר שלא להשתגע כשעוקרים לך את הקרניים באישור הממשלה ולאף אחד לא אכפת(תארו לך מה היה קורה אילו היו כורתים לכם את הידיים והאוזניים באופן קבוע?!) שפעת העופות!! תשימו דגש על החיות("האח" הקטן) !!!!לפני שדואגים לתחת שלנו.

אודלינה

New member
../images/Emo45.gifאני איתך

אם אנשים לא היו מוותרים על הקולות שלהם מזמן המפלגה הזו הייתה כבר בכנסת.

clear

New member
את מתכוונת ל...?

אם אנשים לא היו מבזבזים את הקול שלהם על מפלגה גדולה והיו נותנים אותו למי שהם מאמינים באמת שצריך לתת.

למעלה