שאלה מעניינת לקובי/גל/רמי

טיפקסית

New member
שאלה מעניינת לקובי/גל/רמי

שמתי לב שבקליפ של "סמי וסומו" מ-1998 [נו מתוך יאיר לפיד שגיא מהדג היה מאחור] שמתי לב שליד גל יושב מישהו עם שיער קצר וגיטרת קצב [נדמה לי שזו הייתה גיטרת קצב]. מי זה באמת? זה לא דני נכון?

Funky Giraffe

New member
שיער קצר וגיטרת קצב? איך את מבדילה?

ממילא כל הקליפ הזה בפלייבק

טיפקסית

New member
מבדילים

היא דומה לגיטרת קצב הראשונה שהייתה לדני כשהוא הצטרף לטיפקס. אגב עידו יש לי את הקליפ המלא עכשיו על המחשב,הבטחתי לך שאני אשלח לך אותו אז דבר איתי. גיא עשה שם סקראטצ'ינג חייתי במובן החיובי

peremen

New member
תשובות:

א. השיר לא בפלייבק ב. לגיטריסט קוראים רונן כוכבי והוא מלהקת מרסדס בנד ג. כלוב של זהב עוד לא יצא כסינגל

טיפקסית

New member
זה רונן כוכבי ממרסדס???? לההההההה

ווווווווואי זה הוא? לא שמתי לב הוא גיטריסט ע-נ-קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בדיסק בכורה של מרסדס הוא מפגיז בליינים. לא שמתי לב שזה הוא עד עכשיו. תכל'ס זה אחלה שילוב כשחושבים על זה גל יש לך מושג מה באמת קורה עם השני של מרסדס? הוא עוד לא יצא נכון? וואי אני רגילה לראות אותו עם אפרו כזה והמשקפי שמש לא זיהיתי אותו. כוכבי אתה תותח!!!!!!!!!!!

hilali1

New member
../images/Emo207.gif "כלוב של זהב" יצא כסינגל../images/Emo35.gif

אני שומעת אותו המון ברדיו...

טיפקסית

New member
בטוחה שהתכוונת לכלוב של זהב

השמיעו אותו כשטיפקס התארחו בכמה תחנות רדיו [גל"צ/רשת ג']. אבל לפי מה שקובי אמר הוא אמור לצאת כסינגל,לא ידוע לנו שעדיין יצא רשמית כסינגל באילו תחנות שמעת אותו? אולי התבלבלת עם פרח השכונות עם עלמה זק?

hilali1

New member
200% גם בגלגלצ וגם ברשת גימל

תני לי קצת קרדיט שאני יודעת להבדיל בין השירים

למעלה