שאלה מעניינת שלדעתי מעניינת הרבה מכם!

omribra2

New member
שאלה מעניינת שלדעתי מעניינת הרבה מכם!

קודם כל יצרתי משתמש ומי שלא יודע אני הייתי האורח בשם עמרי.
שאלה שמעניינת אותי מאוד זה באיזה שיר עידן יבחר לפתוח את ההופעה.
האמת אני לא יודע אבל יש לי תחושה שיפתח הפעם ביורד הערב ואז ייכנס לשאריות של החיים.
אני רוצה שהוא יכנס עם שאריות של החיים כי זאת פתיחת הופעה מדהימה.
עם איזה שיר אתם חושבים או רוצים שהוא יפתח את ההופעה??

mbauman

New member
כן היא מאוד מסקרנת אותי !

גם אני חושבת על יורד הערב .. ולא ניראה לי שהוא יפתח את המופע עם שאריות של החיים (למרות שאני ממש אוהבת את השיר הוא פותח הצורה מעולה את כל המופעים) אבל עכשיו זה מופע חדש אז מקווה מקווה למשהו שונה

omribra2

New member
כן רק יש בעיה אחת

אני מאוד אוהב את יורד הערב אבל אם מתחילים ממנו את ההופעה אין טירוף כי לדעתי את יורד הערב והרוח הזו הוא צריך לעשות אקוסטי רק הוא והפסנתר כמו שהוא עושה את מחכה.
שאריות של החיים היא פתיחה מעולה גם כי הוא נכנס אחרון ולא רואים אותו עד תחילת השיר וגם כי זו כניסה עוצמתית והוא נכנס עם ווליום מאוד גבוה ואני מאוד אוהב את זה..

מה אתם אומרים על "עד שאין יותר לאן"?

עמרי, שמחה שהצטרפת אלינו!

שאלה מצוינת

"יורד הערב" יכל להתאים מבחינת תוכן השיר אך הוא באמת שקט מדי.
מה דעתכם על השיר "עד שאין יותר לאן" כפתיחה למופע

זה שיר שמדבר על חלומות, "עוזב הכל ומחפש בכל העיר", "לנסוע עד אין סוף, עד שאין יותר לאן".
אם ההופעה תתחיל בשיר הזה, זה ייתן תחושה כאילו אנו יוצאים כולנו למסע כלשהו של חלומות וחיפושים...
נראה לכם מתאים

אלה א9

New member
וואו! זו יכולה להיות באמת פתיחה..

מדהימה להופעה! השיר הזה, כמו שאמרת, סוחף את כל מי ששומע אותו לתוך מין מסע מופלא ונותן תחושה של דרך- ממש תהליך של התפתחות- ככל שהשיר מתקדם המאזין מתקדם יחד איתו. אני חושבת שזה שיר פשוט מרתק מבחינת המורכבויות שיש בו והוא בהחלט מאוד מאוד מתאים להיות שיר פתיחה בהופעה

13111

New member
המממ לא נראה לי ממש מתאים

אני אוהבת את כל השירים מהדיסק החדש, מאוווד, אבל לדעתי יהיה נחמד יותר לפתוח עם שיר שהוא קצת יותר קצבי (לא בטוחה שזו המילה הנכונה)כמו אולי שאריות של החיים או הנך יפה..
אני הולכת להופעה שב 11.6 ואני לא יכולה לתאר לכם במילים כמה אני מתרגשתתת!!!!!אני רוצה להגיע איכשהו אל מאחורי הקלעים ולדבר עם עידן.. לא יודעת, מין הגשמת חלום כזה בשבילי <3
ד"א אני חושבת שאף פעם לא הזכרתי את זה.. קוראים לי אודיה:)

לדעתי

הוא יפתח את ההופעה עם "עכשיו קרוב"..

באלבום השיר נפתח עם סולו חליל.. אז בגרסאת הופעה סביר להניח הוא יעשה איזה קטע עם החליל.. אז את הסולו שכולם מכירים .

נערה162

New member
שאריות של החיים זו כניסה מדהימה

אך אני חושבת שהייתי מעדיפה חידוש להופעה החדשה..;)

למעלה