שאלה מעניינת שתפיל אותכם מהכיסא

doubloman

New member
שאלה מעניינת שתפיל אותכם מהכיסא

בחדר המצב במרתף הבית הלבן... בפרק הראשון של העונה השביעית בארטלט נפגש אם כולם שלוש שנים מאוחר יותר. ג'וש מגיע בריצה ואומר שהנשיא הגיע. כולם יוצאים החוצה וכשהנשיא יוצא מהאוטו המצלמה מיטשטשת ואנחנו לא רואים מי זה. שאלה? האם גוש היה מגיע בריצה אם זה היה וויניק?

../images/Emo58.gif אהמ... ספוילר לעונה 7...

אמנם הכיסא נותר יציב, וגם אני, אבל כיוון שבארץ עדיין נמצאים רק בפרק 6X19 (?), ובכל מקרה ודאי לא שודר פרק מעונה 7 -- בבקשה תסמן ספוילר כאשר אתה כותב בנושא. יש אנשים שמעדיפים לא לדעת כלום בשלב זה.

ofra6

New member
../images/Emo58.gif 7X01

גם אני חשבתי על זה, למה ג'וש קורא לנשיא. א\אי-אפשר להיות בטוחים, תיד יש את האופציה שויניק העסיק את ג'וש אחרי הבחירות (לא מאוד הגיוני, אבל, אפשרי).

אריאל2005

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ג'וש היה מגיע בריצה לא משנה מי זה היה... אם ראש הממשלה בארצנו הוא ממפלגה שאינך תומך בה, אבל הוא היה עוצר את האוטו לידך, היית רץ לומר בלי קשר למפלגה שלו.. ג'וש מגיע בריצה כי זה הנשיא.

החיים קשים, האין זאת ?

ניפוץ אלילים ושחיטת פרות קדושות, האימא הלא-מושלמת, האבא האנושי והילה המאכזבת. אלו החיים במאה ה-21.

doubloman

New member
../images/Emo58.gifכול כך לא נכון

הוא לא רק הגיע בריצה - הוא הציג אותו אם ראש הממשלה בארצנו היה עוצר לידי לא הייתי עושה את זה מה הוא היה אומר לי "הי אתה שם - בוא רגע - אתה רואה את האנשים שם ?- תגיד להם שאני פה!" לא נראה לי מכך ניתן להסיק מסקנה ברורה אולי הם רצו שנדע ואולי לא - אבל (לי לפחות) די ברור איך יסתיימו הבחירות האלה

מה קורה לגברים בפורום?

זקוקים לחיזוק על כל פיפס... תיכף הם ירצו שנסגוד להם על עצם קיומם... שוין, אני במצברוח טוב. קבל צל"ש.

למעלה