שאלה מעניינת-תגובות יתקבלו בברכה-

שאלה מעניינת-תגובות יתקבלו בברכה-

בימים אלה - אני מתחבטת בשאלה מה יותר טוב ליהודים---- "תרופות סבתא"--או לחילופין ריפוי אלטרנטיבי חדשני??? כולכם מוזמנים לתת רצפטים משפחתיים מדורות קדם לכו לסבתות והביאו ידע קדום תודה מראש אביגיל

yog 10

New member
כמעט כל הרפואה האלטרנטיבית מבוססת

על תורות ריפוי בנות מאות ואלפי שנים

smile2life

New member
מידיעה אישית

הרפואה המערבית ("המתקדמת") מיועדת כדי לטפל בבעיה שצצה. המרצה שלי הגדיר את זה אם המטופל סובל ממחלה שהטיפול בה מיידי ואקוטי לשלוח אותו מייד לרופא מערבי אבל אם הבעיה קשורה לחוסר איזון וטיפול לאורך זמן יכול להיות יעיל אז עלינו לטפל בו. הרפואה "האלטרנטיבית" היא אמינה עד מאוד, לרוב - אבל כמו בכל תחום ברפואה אינה מבטיחה 100 אחוזים של הצלחה. והמטפל בה מייעד את הטיפול לאיזון אנרגטי ברמות השונות. רפואה סינית קלאסית, רייקי, שי-אצו, טווינה, תרופות סבתא, רפלקסולוגיה, הומאופתיה ועוד סוגים רבים של מתודות רופאה שונות, עתיקות ומוזרות לעי המערבית - הן שיטות שונות לאיזון הצ´י (או הקי\אנרגיית החיים\האלוהות הקטנה שלנו - הקיפו את הרצוי ומיחקו את המיותר) ובכך למנוע תקיפת ממ"חים (מחוללי מחלה חיצוניים). יש פילוסופיה שלמה אחרי הנושא אבל אין לי כח לפרט. אהבה ואור לכולם. ו|ענן
|ענן| =>יהללוכם מלאכים, מני

smile2life

New member
טעיות הקלדה

א. תורידו את ההדגשה בעמכם, בשלב מסויים ותוסיפו על מילים בודדות - אין לי כח לפרט. ב. מתודות רופאה שונות = מתודות רפואה שונות. ג. מוזרות לעי המערבית = מוזרות לעיןהמערבית. ד. |ענן
|ענן|=|רוח
אוהב את כולכם ומתנצל על ההטרדה, מני

smile2life

New member
"להטריד" ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

אורי פגעת בציפור נפשי. אנא תן לי דוגמא להטרדה ואפסיק.. קבל רק אור ואהבה, יהללוך מלאכים

yog 10

New member
ההבדל הוא בגישה ה"מתקדמת" מטפלת

בסימפטומים ואילו האלטרנטיבית מטפלת בסיבה שהיא- חוסר איזון

yb10

New member
בזמנו...

בזמנו רשמתי בפורום תרופת סבתא וצחקו עלי... ובכן, לדעתי תרופות סבתא יעילות ברוב המקרים. כדאי להתחיל בזה ואח"כ ריפוי אלטרנטיבי. זו דעתי כמובן.

למעלה