שאלה מעניינת

amitk80

New member
שאלה מעניינת

היי, אני מקווה שנשמור פה על דיון ענייני כי הנושא הזה קצת רגיש. מי המרצה שאתם הכי שונאים בחוג שלכם ותפרטו מדוע.

berta84

New member
אצלנו בחוג רוב המרצים נחמדים

חלק אפילו נחמדים מאוד, אבל ליפול לקורס שלהם זאת טראומה כי יש להם דרישות גבוהות/קורס מאוד קשה/מלמדים בצורה לא מובנת. ד"ר דורון קליגר- מותק של בן אדם, עיניים כחולות טובות, אבל החומר בשוק ההון- קשה, לא מובן ומשעמם. פרופ' בנימין שיטוביץ- מאוד חמוד, שעות קבלה לא מוגבלות, לא מעקם את האף על שום שאלה, טפשית ככל שתהיה,אבל חומר קשההההההההה זוועות. פרופ' אבנר בר אילן- אחלה בן אדם, אבל בסמנריון שלו אפילו הסילבוס באנגלית. אני הכי אוהבת אצלנו בחוג את ד"ר ישי מעוז- ציניקן(בטח רגיש מבפנים) מצחיק והקורסים שלו בהחלט הוגנים אם כי אני לא אוהבת מאקרו וזה התחום שלו, הוא גם מעביר את החומר בצורה מעניינת תוך כדי הבאת דוגמאות כלכליות על המשפחה שלו: הבזבוזים של אשתו, הרינגטון של הבת שלו וכו', הוא פשוט מלך. אחזור לספר עוד אח"כ.

amitk80

New member
אני אענה על השרשור הזה

אז ככה: בחוג למערכות מידע: 1. ד"ר עירית הדר מרצה מדהימה לדעתי. היא נותנת מבחנים הוגנים, אנושית כלפי הסטודנטים שלה ואכפתית. רק חשוב לא לאחר לה לשיעורים, ולא לעשות לה בלאגן. 2. ד"ר פנינה סופר (מלמדת תפעול ושרשרת האספקה) - אחלה של מרצה. המבחנים שלה קצת קשים אבל בגדול היא מאד בסדר ואחלה. היא עונה על שאלות ונותנת יחס סבבה לסטודנטים. 3. ד"ר אילן שמשוני - בתור מרצה שמעביר את החומר לכיתה שלמה יש לו בעיה כי לפעמים הוא לא מסביר טוב את החומר אבל בתור מרצה אחד על האחד הוא מאד עוזר, ומאד אכפת לו. מרצה סבבה לדעתי. 4. ד"ר איריס ריינהרץ - מרצה שיודעת להעביר טוב את החומר אבל לפעמים קצת קשה. היא מרצה מאד מסודרת ומערכי השיעורים שלה מאד מסודרים. המבחנים שלה לא קלים אבל אם לומדים כל השנה אפשר להסתדר. 5. ד"ר אלכס קופרמן - כל מילה על המלך הזה תהיה מיותרת. המרצה הזאת פשוט אגדה. מה שהוא מלמד הוא שואל אותך במבחנים. הוא יודע להסביר את החומר בצורה אדירה שקל להבין אותה. חבל שלא כל הסטודנטים נותנים לו יחס של מלך אלא מזלזלים בו. מרצה שנכנס ומוציא את כל החומר מהראש צריך להוריד בפניו את הכובע. סטטיסטיקה: 1. ד"ר יובל נוב - הוא היה מרצה שלי להסתברות ותורת ההתפלגויות. בהתחלה היה לי מאד קשה עם שיטת הלימוד שלו בהסתברות ולא ממש אהבתי אותה. השנה הזאת הבנתי כמה הוא מרצה מעולה שכל אחד רוצה ללמוד אצלו הוא מאד דואג לסטודנטים שלו ונותן מבחנים הוגנים. 2. גיל ורניק - מרצה מעולה לאינפי. מבחנים שלו בסדר אולי קצת קשים אבל הוא מאד מסודר. 3. יעל זפקוביץ - ממש היה תענוג ללמוד איתה אינפי ב'.

TheBigBrother

New member
ד"ר יעל זפקוביץ'

נחשבת לאחת המרצות היותר טובות והמוערכות, ובצדק!

berta84

New member
אתה נוהג להגיע לשעות קבלה של המרצים?

נניח יש נושא/עניין שבכלל לא הבנת בו- אתה מבקש להסביר לך את הנושא מחדש, או ששואל שאלה ספציפית על תרגיל כלשהוא? לי פשוט יש נושאים בהם לא הבנתי כלום, ואני לא יודעת איך לשאול בשעת קבלה?

מעולם לא הייתי בשעת קבלה...

אם אני לא מבינה משהו, אני שואלת את אחד הסטודנטים

bwp

Member
נחמד

בספרות-הדי שייט, משעממת ומלמדת ברמה של תיכון וגם זה כח מחשבתה בסוציולוגיה-טלי כץ גרו. היא פשוט זוועתית.

אני ענת

New member
אני אתייחס למרצה שאני אוהבת במיוחד

בחוג לעבודה סוציאלית. המרצה האהובה עלי ביותר היא: ד"ר קרן אור-חן מרצה לסטטיסטיקה, מרשימה, מרתקת, בעלת ידע עצום (בתחומים רבים, לא רק בסטטיסטיקה) מצליחה להפוך את השיעורים במקצוע השנוא עלי ביותר - לחוויה מעניינת. ובנוסף לכך, תמיד קשובה ומוכנה לעזור ויש לה סבלנות לחזור ולהסביר שוב ושוב. מרצה לדוגמא!

katka86

New member
המ....

לא יודעת אני יותר שונאת קורסים עצמם
) יש אחת המתרגלות ששנאתי ומיד עברתי למתרגל אחר שהיה מצויין ונהניתי מכל רגע בתרגולים שלו במדעי המדינה

למעלה