שאלה מעניינת

FIRES SHADOW

New member
שאלה מעניינת

הרי רובכן(ורובכם) התעמלתם בעבר ברמה כזו או אחרת. איך הפסקת האימונים השפיעה על מידת ההתעניינות שלכם בענף? התעניינתם יותר? בארץ או בעולם? לאיזה כיוון לקחתם את ההתעניינות - תרגילים מתקדמים, שיטות אימון, אליפויות למינהן, עתיד הענף? התרפקות על הנוסטלגיה..? היו מקרים שאמרתם לעצמכם - וואו! הייתי עושה כ"כ הרבה דברים אחרת אם הייתי עדיין מתעמל? למאמנות - מה איתכן? למתעמלות בהווה - מה לדעתכן יקרה כשתפרשו? אם זה יקרה אי פעם...

אמא לה3

New member
עונה כמאמנת...(אחלה נושא)

בהחלט שהיום עם הידע והניסיון שלי כמאמנת אני מדי פעם אומרת לעצמי..אם הייתי עדיין מתעמלת הייתי עושה דברים אחרת, אבל מצד שני באמת היתה לי מאמנת מצויינת שנתנה לי המון מבחינת ההתעמלות וההבנה של ההתעמלות. דבר ראשון היא לימדה אותי לא ללכת עם הראש בקיר, לשאול ולהבין למה אני עושה כל דבר. להבין למה תרגילים מסויימים עוזרים ואיך, היום אני מנסה ללמד את המתעמלות שלי אותו הדבר. מאז שאני זוכרת את עצמי אהבתי לאמן..בגיל 11 כבר היתה לי קב' התעמלות שאימנתי..בדשא בביה"ס...כך שהמעבר מלהיות מתעמלת ללהיות מאמנת היה לי מאוד טבעי. למרות שהיום אין לי חלק בענף התחרותי יותר, עדיין אני מתעניינת ככל שאפשר בתחרויות, במתעמלות, בשינויים שיש בחוקה ובכל דבר שיכול לעזור לי ללמוד ולהבין ולדעת יותר. בשעות פנויות אני משתדלת להתעדכן בשיטות אימון חדשות ובעזרים יכולים לקדם אותי מבחינה מיקצועית ובהמשך לזה גם את המתעמלות שלי. המוטו שלי (2) 1. להיות תמיד במצב של למידה 2. מכל אחד/ת אפשר ללמוד, מהמאמנים הגדולים ביותר ועד למתעמלת הקטנטנטונת שהתחילה אתמול. צריך לדעת איך.

מתעמלת

לפרוש? בחיים לאאאאא!~!!!!!1 זה יהיה הרגע העצוב בחיי אם אצטרך לפרוש!!!!!!!!!!!! מה כן הייתי עושה היום המון דברים אחרת. דבר ראשון לא הייתי עוזבת את הקב' שהתחריתי איתה, אם הייתי נשארת שם בטח הייתי הרבה יותר טובה היום... ואולי הייתי מתחילה בגיל ממש ממש צעיר והולכת להתחרות עם קבוצה ממש ממש טובה ואולי הייתי אלופת ישראל????? ואני חושבת שאולי כשאהיה גדולה ולא אוכל להמשיך להתעמל אולי אני אהיה מאמנת או משהו שקשור בספורט התעמלות

אפשר גם אחרת

כשהפסקתי להתעמל הלכתי באופן טבעי לתחום של האימון, כיוון שגם תוך כדי שהתעמלתי גם אימנתי. מיד לאחר מכן גם התחלתי עם התחום של השיפוט. רציתי ללמוד עוד, אבל תחום ההתעמלות הוא תחום מצומצם יחסית, ולכן התפרסתי הלאה לחינוך גופני כללי. מהחינוך הגופני הכללי חזרתי להעמיק את ההתמקדות שלי בהתעמלות בתואר שני ובתואר השלישי (כיום). אבל מבחינתי האישית, הכיוון המשמעותי ביותר הוא פורום ההתעמלות. רציתי להישאר בזירה, להישאר בעניינים, לדון מבוקר עד ערב על נושאים שונים בהתעמלות, ללמוד בספונטניות על כיוונים נוספים בהתעמלות, להפיץ מהחוויה ומניסיון שלי בהתעמלות הלאה לכלל ובכך גם לקדם את הענף שאני כל כך אוהבת, לפי היכולות והחוזקות שלי. זה היה הכיוון שלי, לשם לקחתי את ההתעמלות שלי לאחר שפרשתי.

למעלה