שאלה מעניינת.....

badboy3919

New member
שאלה מעניינת.....

למישהו יש מושג כמה כסף התאומות אולסן עשו במהלך הקריירה שלהם (עד עכשיו)???

badboy3919

New member
כן? כי בתמונות הם נראות יחסית

גבוהות ואגב מישהו יודע את הגובה המדוייק?

בפעם המיליון

טוב המיליון ואחד
מרי קייט- 1.52 ואשלי 1.55 או מטר 56

PURPLE CHICKEN

New member
שאלה.... ../images/Emo9.gif

האמת שלי זה לא כזה משנה- אבל רק כדי להוכיח לכל אלה שחושבים שהן השמינו- מישהו יודע מה המשקל שלהן?? ואז נוכל לראות כמה הן רזות.... תודה!!!

omer wild

New member
תשובה + תגובה !!

אם אני לא טועה משקלן כרגע - אשלי-51 מרי קייט-49 ואני ממש לט בטוחה !! ורציתי להגיד שזה ממש לא משנה מה המשקל ! הן נורא נורא נורא ר-ז-ו-ת !! הנה יש פה תמונה שמראה שאין להן בטן שמנה ושיש להן גוף פצצה !!

olsen rule

New member
לדעתי הן שוקלות פחות

אם הן 150+ הן אמורות לשקול 40-45 בערך הן הרי ממש רזות!

AM16

New member
לפי רוברט ת´ורן חברת דולסטאר מגלגלת

כל שנה בין חצי מיליארד למיליארד דולר בשנה בשנים האחרונות חלק גדול מהכסף הזה הולך לחשבון של התאומות (שכרגע הן לא יכולות להשתמש בו, רק בגיל 18 הן תוכלנה [יוכלו בעברית תקנית] להשתמש בו) אז להערכתי יש להן בין מיליארד לארבעה מיליארד דולר.

PURPLE CHICKEN

New member
תשובה.... ../images/Emo66.gif

אמממ אני לא בטוחה אבל נדמה לי שפעם קראתי שסה"כ הסרטים, הסדרות, המוצרים וכל זה הרוויחו משהו כמו 100 מיליון דולר אבל לא כל הכסף הזה הלך אליהן.... אני ממש לא בטוחה אז אל תתפסו אותי במילה!!

PURPLE CHICKEN

New member
ניצול שרשור- שאלה!! חשוב!!

כידוע מרי קייט הייתה מועמדת לאמי על תפקידה כריילי אך לא זכתה... מישהו יכול להגיד לי מי היו המתמודדים האחרים ומי כןז זכה??? זה די דחוף... תודה רבה!!!

ניראה לי שכבר אמרו פעם...

שכסף שלהן עומד על 300 מיליון דולר... לא יודע... זה מה שאני זוכר לפחות...

Nomero Uno

New member
להפסיק את כל ההשערות

דואלסטא גלגלה השנה מחזור עסקין של מיליארד דולר על פי ת´ורן המחזור יוכפל שנה הבאה התאומות עצמן שוות "רק" 38 מיליון דולר כל אחת

למעלה