שאלה מעניינת

Cleopatra

New member
שאלה מעניינת

אז ככה, אחרי שעניתם לי על השאלה בקשר לפומיקי (לא תמצאו אותו לעולם!) יש לי רעיון חדש לדיון (בנים, בעיקר אני רוצה את התגובות שלכם): נשים במטבח, כן או לא? לדעתי פשוט לא! כיום אין דבר שגבר יכול לעשות ואישה לא (חוץ מלהשתין בעמידה ועוד כמה דברים שכאן זה לא המקום לפרט עליהם...)אז תגובות בבקשה! אה כן, ועוד דבר. אם כבר בדסרות מצויירות עסקינן, פוקמון- כן או לא? לדעתי זה נחמד, אבל המהומות שעושים סביב זה ממש מיותרות. ועוד שאלה- הארי פוטר- כן או לא? לדעתי זה מגניב, אבל גם כן, המהומות- מוגזמות!

Black Star

New member
אוקיי אז ככה.

א. בקשר ל``נשים במטבח``- ברור שלא!!! אני לא רואה מי עדיין יכול לחשוב שזה לגיטימי להפריד בין מקצועות גברים ונשים. אפילו בצבא זה כבר משתנה. ב. הארי פוטר- אני אישית מכורה. קראתי את כל ארבעת הספרים באנגלית, ומי שאומר שזה מטופש ורק לילדים- מן הסתם פשוט לא קרא אותם בעצמו. המהומות סביב זה מטופשות ובהחלט נמאסו, אבל זה ספר *ענק* שרוב המעריצים שלו הם בהחלט לא ילדים. אני ממליצה לכולכם לקרוא- ובאנגלית. התרגום לעברית פשוט נוראי. ג. פוקימון- האמת שלא ראיתי את זה בחיים, אבל זה נראה לי פשוט נורא, דבר כל כך ממוסחר שנוצר בשביל לסחוט כסף מאנשים. חוצמיזה זה גם ממש אלים בקונספט. לעומת זאת, ידיד שלי ממש משוגע עליהם (והוא בן 17... הממ, היום יש לו יומולדת. צריך להתקשר :) ). בקיצור- כל דבר הוא אחלה אם לוקחים אותו בפרופורציה. הבעיה היא שנראה לי שבפוקימון מראש הפרופורציות לא קיימות (150 דמויות?!?! נו באמת). ביי ביי יעל. Immerse Your Soul In Love --

Mind_Thief

New member
משהו הזכיר אוכל?

נשים במטבח זה באמת פסה...גברים יכולים לעשות עבודות בית בדיוק כמו נשים...רק שנשים נראות קצת יותר טוב בסינר... ולדעות הקדומות בקשר לפוקימון, גם אני חשבתי ככה בהתחלה, שזה סתם עוד סידרת גריפת כסף מהורים מתוסכלים של ילדים מהופנטים, אבל בזמן האחרון גם אני התחלתי לצפות(ולא רק בגלל מיסטי!) וזאת בהחלט תוכנית שווה לכל נפש... ובקשר להארי...המממ...מצטער, אני לא ממש טיפוס שקורא, אבל שמעתי מאנשים אחרים שזה ממש שווה...

Black Star

New member
היי היי היי!!!

אני מבקשת. נשים נראות לך יותר טוב בסינר, כי אתה סטרייט (מן הסתם). לבנות.. זה לא ככה :)

אז ככה

יש דברים שאני יודע לבשל, אז אני הולך ומבשל. יש דברים שחברה שלי יודעת לבשל אז היא הולכת ומבשלת. ויש מקרים שאנחנו מבשלים ביחד. אישה במטבח - אם היא רוצה.

שיוויון?! מה אתם עיוורים?!

מה זה השטויות האלה שנשים = גברים?! זה לא היה כך אף פעם וזה לא יהיה כך אף פעם. לא, אני לא אומר שלגברים יש יותר זכויות חס וחלילה, אבל להגיד שאין הבדל בין גברים לנשים זה פשוט דביליות ממדרגה ראשונה! מה - למה הנשים לא מתעצבנות על זה שגברים מרגישים חפשי בללכת בלי חלק עליון, והנשים לאומת זאת צריכות להרגיש נבוכות? למה אתן לא מפגינות את ה``חופש`` שלכן בצורה הזאת?! כככה שני הצדדים יהנו (אלא שלא...) למה אתן לא קוראות פשוט לניתוח שינוי מין המוני - כל הנשים יהפכו לגברים. למה הנשים חייבות להרגיש נחותות? למה תמיד הנשים מתלוננות על חוסר שיוויון? את רוצה להיות חיילת? לכי תהיי חיילת!!! למה את חייבת לנבוח בכל רם!? מה אני כשאני רוצה להיות ג`ובניק (ואני לא) אני מתלונן למה בנים מתגייסים לקרבי?! את לא רוצה להיות במטבח? אל תהיי במטבח! מה מישהו מכריח אותך?! אני מצטער, לדעתי הויכוח הזה פשוט טיפשי ממדרגה ראשונה! יש הבדלים בסיסיים בין גברים לנשים. אנחנו יותר חזקים מכן, אנחנו יותר משוחררים מכן, מה לעשות זאת המציאות! רוצה להבכח בעצמך? בואי מכות... פושע.

בלאונט

New member
נשים מתיימרות

אוייייייי, אני לא מאמין שיש עוד צדיק בסדום. אי אפשר לקחת עיגול ולצעוק שהוא רוצה יחס של ריבוע. זה שני דברים שונים. ביולוגית. כימית. אנטומית (בדרך כלל). שכלית. אין מה לעשות. לנשים ישנם מגבלות רבות כפי שלגברים יש מגבלות רבים (קשה לי לחשוב על משהו - אבל בטוח יש). תראו, לגבי המטבח באופן ספיציפי - אני חושב שזה התפקיד לגבר, מכוון שהוא הכי אוהב לאכול. אך הכביסה - לנשים, הן פשוט היחידות שיודעת את ההבדל בין קולון לקולון אולטרה. ההסעות - לגבר כמובן, פשוט כדי להוריד את כמות ההרוגים בכבישים. אהה, וניקיון השירותים? לנשים, פשוט בגלל שזה מגעיל אותי.

MajoR_ToM

New member
חח, אחד מנושאי הדיון האהובים עלי

אוקיי א. אני גם חושב שגבר יכול להיות במיטבח , ושאשה יכולה לעשות הכל . אבל כמובן גם פה יש גבול , והרבה פמניסטיות חצו אותו . אישה לא חייבת להיות במיטבח , אבל זה לא אומר שגבר ח-י-י-ב להיות במטבח , הן חושבות שאם אתה לא עושה כביסה , ריצפות וכלים או מבקש מאישתך לעשות מטלה כלשהי - זה `` דיכוי גברי שוביניסטי `` . זה הפך לממש מגוחך - פמניסטיות מהוךנד ומעוד כמה מדינות אירופאיתו דורשות מהממשלה להתקין רק מושבים בשירותי הגברים - כי גבר שמתשתין בעמידה מנציח את עליונותו על הנשים , כלאמר השתנה בעמידה זה מעשה שוביניסטי דוחה !! יש גבול לכל דבר . לא כל אישה היא עקרת בית ולא כל גבר הוא אנס פוטנציאלי . SHINE AND LET SHINE

למעלה