שאלה מעניינת...

shiran amit

New member
שאלה מעניינת...

שלום לכולם... זאת פעם ראשונה שלי פה אז דבר ראשון אהלן!!! ככה בשביל ההתחלה... מה לפי דעתכם הדיסק הכי טוב של בוב?? ואיזה שיר או שירים שלו אתם הכי אוהבים?? לפי דעתי הדיסק הכי טוב הוא "the freewheelin" והשירים שאני הכי אוהב הם: the time's they are changin ו dont think twice וגם אני חושב שהביצוע של my back pages שבוצע על ידי ניל יאנג קלפטון וכל החברים גם אחד הטובים..... חברה תנו דעתכם!!! תודה.. עמית...

שאלה בלי תשובה

הדיסק שאני הכי אוהב של בוב הוא אחד מאלה: brining it all back home highwat 61 revisited blood on the tracks time out of mind וזה אחרי צמצום של הרשימה... לגבי שיר אני בכלל אבוד. בכל מקרה, זה עניין של דעה וגם זה תמיד משתנה, כמה הזמנים. בכל המקרה שירים שבזכרת מעולים.

מוזר להחליט...

אני אף פעם לא יכולתי לבחור תקליט אחד. זה תמיד בא לי בתקופות. תקופת Freewheelin', תקופת The Times They Are A-Changin', ועכשיו אני בסוף תקופת Nashville Skyline, מחכה לראות איזה תקופה תבוא עכשיו. בקשר לשיר... אם על אלבום אני לא מצליחה להחליט... נראה לכם באמת?!

Chocoholic

New member
מאוד קשה לענות על זה

וכמו שנאמר כבר, זה משתנה עם הזמן. האלבום האהוב עלי הוא 'Bringing It All Back Home' אך לגבי השיר אין לי תשובה ברורה ואולי לעולם לא תהיה... מה שכן, בערך כל שבוע יש שיר אחר ש"מתיישב" עלי ומסרב לעזוב. גם אם אני לא אשמע אותו, הוא עדיין יתנגן בראשי אין ספור פעמים במשך היום.

למעלה