שאלה מעניינת !

שרימפס

New member
שאלה מעניינת !

כולנו בני אלוהים לשעבר כולנו עברנו את הילדות בנזירות מהמין השני בנים בלי בנות ובנות בלי בנים עכשיו כשיצאנו אל האור אל העולם הגדול קשה לנו ליד המין האחר כי אנחנו לא רגילים ביישנים נבוכים בתוליים יותר מדיי ובכן שאלה לכל היוצאים והיוצאות: מתי הפעם הראשונה שעשיתם את זה. באיזה גיל? ואם יש כאלו שעדיין בתולים שיספרו לא צריך להתבייש כי גם אני בתול עם טיטול

נו, בוא נאמר כך:

קודם כל- קשה לי עם ניסוחים כאלה. "יציאה אל האור", ענינים... אבל לא זה נושא ההודעה. אז עם בנות למדתי עד אמצע כיתה ו´ (עד אמצע ד´- בבית הספר באוקראינה, משם ועד אמצע ו´- כאן, בארץ בבית ספר ממלכתי דתי). ואז, בדיוק כשהתחיל הגיל הכי מעניין- אמרתי לבנות שלום ולא להתראות, שנה למדתי בישיבה תיכונית, ארבע שנים בישיבות חסידיות (ששם בכלל לא נהגו לומר "א פרוי" אלא "א יידענע"
), שנה במכינה קד"א במכון לב, בושת ערוות אמו, ואז, רק אז יצא לי קצת להימצא בקרבת בנות המין המעניין (לא שזו זכות גדולה או כיף גדול
), כי הייתי משלים קצת בגרויות בקד"א בצפת. כמובן, מן הצד ההתנהגות שלי בארבע אמותיה של בחורה נראתה (ואולי נראית קצת עד היום?) כשל ילד שאך זה עתה גילה מה לעשות עם הזין שלו, ומאד מתבייש בגילוי הסנסציוני הזה. טוב, הגזמתי, אבל הרעיון הובן. ואתא אינטרנטא ואכלה לכיסופא... נו, לא לגמרי, אבל הרשת די אזרה לי להתאקלם באויר החדש בכל הקשור. אם כי אני עדיין חסר כל ניסיון ממשי (בלי טיטול!!!). נו, לא לגמרי, את המוח זיינו לי אינספור פעמים
... שלכם, יונה דער רוסישער

הודעה לשואל

המממ. שאלה מעניינת שאלת. אתמול בדיוק עשיתי את זה פעם ראשונה (אני בת 20). היה נחמד. במיוחד כי הפרטנר התחשב בחוסר ידיעותיי,אבל משלימים פערים מהר מאד!

חמץ

New member
מזל-טוב,חמודה !

הגיע הזמן להנות ואת במרכזו אז שיהיה לך רק כייף !

אלי פלס

New member
בני האל המזדווגים

יצאתי בשאלה בגיל 17. הניסיונות המיניים הראשונים שלי היו עם נשים בגיל 18 וחצי פלוס. לקח לי הרבה זמן להתגבר על הפחד, הרתיעה, ולפעמים אף תחושת גועל שליוותה כל קשר גופני/מיני שהיה לי. כשהתגברתי והתחלתי "לזרום", שמתי לב שאני לא כל כך נהנה. לקח לי זמן נוסף ורק בגיל 20 פלוס מצאתי את עצמי בקשר מיני עם גבר. זה כבר היה עילאי (מומלץ לנסות).

adam222

New member
ובכן... :|

הבתולים, זהו כמו אוכל מסריח, שאין ברירה אז אוכלים אותו עדין...

haimcn

New member
נושא מעניין להודעה ראשונה... ../images/Emo8.gif

טוב, כמו שהבנתם זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום - אז שלום לכם!! לקח לי הרבה שנים (5) מאז שיצאתי עד שעשיתי את זה. הייתה לי חברה ראשונה בגיל 23 (לא מזמן - לפני פחות מחצי שנה) וזה לא החזיק מסיבות אחרות. מה שמעניין אותי אם שותפים ברגשותי, זה לגבי יצירת קרבה פיזית עם בנות, ואני לא מדבר מבחינה רומנטית, סתם להניח יד על בת כמחווה חברית זה לא דבר טבעי אצלי. אני צריך להתכוון לעשות זאת ובמידה מסוימת להכריח את עצמי לכך. מה אתם אומרים? האם יש לי שותפים לכך? יום טוב!!

אלי פלס

New member
שותפים לדרך (וגם להרגשה)

אני זוכר את הפעם הראשונה שלחצתי יד לאשה. זו לא הייתה חברה שלי או בחורה בגילי. זו הייתה אשה מבוגרת מתנדבת בה.ל.ל. (ענת. למי שמכיר). כבר הייתי חילוני. לפני כן כבר חיללתי שבת ועשיתי מליון ואחת "עברות" שונות. אבל בלחיצת היד הזו הרגשתי הרבה מעבר לסתם עברה. מנטלית זה היה קשה לי יותר. היום זה כבר פחות מורגש אצלי. החיבוקים, הנשיקות, לחיצות היד וכו´ הפכו לעניין שבשגרה ובכל זאת, מידי פעם, אני מרגיש משהו מוזר...מרגיש שונה. (מתוסבך. כבר אמרתי?)

מחפסים פה אמפתיה????

אם כבר אז כבר-( אני זוכרת את זה אלי...) לאחר הגיוס שלי כל פעם שבן נגע בי קפצתי, הרגשתי מוזר. בעצם הרגשה דומה ללאכול לחם בלי ליטול ידיים-להרגיש איך אני עושה עבירה. זה המשיך תקופה ארוכה אפילו אחרי הצבא.אבל נראה שעבר...עבר זמן-אתם יודעים בינתיים מתנסים בדברים נוספים. העיקר שכולנו יודעים להנות ויותר חשוב להיזהר!!!!אני מתוך חוסר מודעות, מתוך תמימות בדגש על המקום ממני באתי, לא הייתי זהירה בכלל, עם כל המשמעויות של זה(בלי קונדום ובלי גלולות) לא קרה כלום בסוף אבל זה היה מזל- אל תעשו טעויות כאלה1!!

למעלה