שאלה מעניינת...

ulapid1

New member
שאלה מעניינת...

כמה זמן לדעתכם תמשך המלחמה בצפון?והאם הממשלה תעמוד ביעדים אותם היא הציבה לעצמה?

ulapid1

New member
הממשלה אישרה הרחבת פעילות בלבנון!!

כל הכבוד לממשלה על הנחישות והנחרצות

אלון 58

New member
שאלה היפוטטית...!

ההגיון אומר שלא כל היעדים יושגו,גם אם חלקם יושגו,דיינו,מאחר ומדינת-ישראל "מתחשבת" בכל
עולמי שפולט איזה "פקה-פקה-בולו-בולו",האופנסיבה תעצר,והאויב יחגוג לו.וכולם יתפנו לשלוח "סיוע הומניטרי" לארץ-ההפקר,ומהו ה"סיוע"?חידוש ארסנל הטילים והרקטות של הטאליבאנים שמצפון לנו,"ובא לציון הגואל".

a e q u i t a s

New member
יש לי הרגשה שלא ממש

כל מלחמה בנויה משלושה רבדים, הרובד המבצעי - צבאי, הרובד הפוליטי-מדיני והרובד התודעתי- מוראלי-פיסכולוגי. והיום במאה ה21, התווסף לו עוד רובד שזה - הרובד - התקשורתי-דעת קהל עולמית. יש לי הרגשה מאוד חזקה, שבכל ארבעת הרובדים האלה ישראל נחלה כישלון חמור יותר או פחות כנגד מלחמתה בחיזבאללה. בסופו של דבר גם אם מדינת ישראל, השיגה לעצמה תוצאות טובות בשדה הקרב, קרי פירוק חלק ממערך הרקטות של החיזבאללה, ברמה התודעתית גם בקרב הציבור והנהגה הפוליטית יש פה ריח מאוד מציק של כישלון, מיליון וחצי ישראלים במקלטים כבר שלושה שבועות ורמתם המבצעית של החיזבאללה לא ממש השתנתה 100 רקטות מומצע ביום. הרמה התודעתית היא החשובה ביותר ופה דיי נכשלו... בסופו של דבר ישאלו מי נצח ואני לא בטוח שישראל, לפחות עד שלא יהיה איזשהו הישג של ממש שיכול להוות נקודת עיגון להפסקת המלחמה.

למעלה