שאלה מעניינת...

5may5

New member
שאלה מעניינת...

אני לא חברת פורום או משו כזה...אבל יש למישהו מכן מושג לאן נעלמת איה קורן??? היא הייתה כל כך מדהימה באהבה מעבר לפינה..לא חבל? היא יכלה לפתח קרייה מדהימה של משחק וככה היא נעלמה ממש אהבתי אותה אז... יש לכם מושג?

מיכיי

New member
אין לי מושג האמת..../images/Emo110.gif

אולי מישו פה יודע על משו שהיא עושה:p אני בכל מקרה באמת לא שמעתי עליה הרבה זמן..

אהבה מעבר לפינה זה לא שיא הקריירה שלה...

היא שיחקה לפני זה ב- "כוכבים של שלומי" ב-"כנפיים" ובעוד סרטים ששחכתי כרגע.... אממממ מיד אחרי העונה הראשונה כמו אלונה בסדרה גם איה נסעה להודו... משהו שהיה מתוכנן עוד לפני שהתחילה לצלם את העונה הראשונה... שהיא חזרה מהודו היא כבר הייתה בהריון עם בת ראשונה... ראו אותה שהיא דיגמנה לאיזה חברת אופנה.... לפני חצי שנה איה ילדה עוד בת והיא ובעלה גרים באיזה מושב\ קיבוץ בצפון... גם אני חושבת שהיא מדהיממממהה.... ומאז אהבה מעבר לפינה הרבה אנשים פשוט התאהבו בה... התאהבו ביופי שלה וכמובן במשחק שלה שהוא כל כך נקי ואמין... אין לי ספק שהיא זאת שעשתה את העונה הראשונה
לי לפחות... אני מאמינה שהיא תחזור... ובגדול תחזור... זה עדיין המקצוע שלה...
מקווה שעניתי לך על השאלה... ואת אגב מוזמנת להיות חברת פורום בכיף
יש כאן קופים חמודים
סתם.... רק ספרי קצת על עצמך...

5may5

New member
נכון את צודקת...

ראיתי כמעט את כל הסרטים שהיא שיחקה בהם והיא מהממת... אני מאוד אהבתי אהבה מעבר לפינה בייחוד בגללה!!! יש לה כישרון מדהים כזה למשחק ולדעתי היא הייתה יכולה להיות עכשיו במקום כל כך גבוה, וחבל...=\ האמת שסתם ראיתי את הפורום אז החלטתי לשאול אולי אתם יודעים מה גורלה..חח אז נחמד לה לפתח את חיי המשפחה אבל למה לקפח ככה את הכישרון המדהים!!! תודה רבה

צוף בו

New member
../images/Emo192.gif

נראה לי שאלו התמונות הכי עדכניות או שאני טועה
זה בפרימירה של אביבה אהובתי או סרט אחר בסינמה סיטי.

5may5

New member
OMG

אני בשווווווווווווק... למה?! למה?! בראיון האחרון שלה ממזמן בתקופת אהבה מעבר לפינה בפנאי פלוס היא הייתה על השער ובראיון היא אמרה שהיא לא נותנת לאף ספר לגעת לה בשער, והיא מזה עשתה מהשער שלה אליל..!! אני לא מאמינה ביאסתם אותי =\

צוף בו

New member
חחח נכון

אבל אם אני לא טועה .. היא גם הסתפרה כשהיא הייתה בהודו ובאותה כתבה השיער שלה לא היה ארוך כמו שהוא היה אמור להיות חח אל תתבאסי
והשיער שלה באמת אליל
תהני ממנו כמו שהוא היה בעונה הראשונה
הוא באמת מהממם

למעלה